Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2699
Luleto Gorillaz2
a şasea Tactiek winnewest1
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 43.4
solide Schieten uitmuntend
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Pintilei is nu in balbezit. Pintilei passt de bal met de wreef. Preotu is nu in balbezit. Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 0:1

3e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Virt speelt de bal door. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Tănase rent richting de bal. Tănase draait met de bal, schiet en ... Tchernets` bokst de bal weg. Mardan is nu in balbezit. Mardan speelt de bal door. Tănase rent richting de bal. Tănase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luleto - Gorillaz2 1:1

5e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft een hoge lob. Melnik verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei controleert de bal met de borst. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Tchernets` bokst de bal weg.

7e minuut.
Getsko geeft een lange en hoge pass. Tok kopt de bal weg. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 1:2

9e minuut.
Bicheru passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok rent richting de bal. Tok haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 1:3

11e minuut.
Oparin geeft de bal voor. Nikonov kopt de bal weg. Tok met een sublieme pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 1:4

12e minuut.
Tănase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănase passt de bal zonder na te denken. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tok rent richting de bal. Tok draait met de bal, schiet en ... Mărăcine bokst de bal weg. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 1:5

15e minuut.
Popovici geeft een lange en hoge pass. Getsko is nu in balbezit. Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Tchernets` werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 2:5

16e minuut.
Timets geeft een hoge lob. Inworp. Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tănase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănase draait met de bal, schiet en ... Tchernets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 3:5

17e minuut.
Timets is nu in balbezit. Timets geeft de bal voor. Getsko kopt de bal weg. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea geeft een hoge lob. Bicheru probeert de bal met de borst te controleren. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 3:6

23e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănase rent richting de bal. Pintilei rent richting de bal. Tănase is nu in balbezit. Tănase schiet op doel. Tchernets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Szekely geeft de bal voor. Daar is Pintilei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Getsko geeft de bal voor. Bicheru rent richting de bal. Bicheru schiet op doel. Mărăcine bokst de bal weg.

31e minuut.
Getsko met een sublieme pass. Tok rent richting de bal. Negreanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Negreanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oparin met een snel genomen vrije trap. Pessi heeft problemen om de bal te vangen. Pessi draait met de bal, schiet en ... Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Secăreanu trapt de bal weg. Pintilei kopt de bal weg. Tănase is nu in balbezit. Tănase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:6

36e minuut.
Melnik geeft een hoge lob. Pessi is nu in balbezit. Pessi passt de bal in één keer door. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bicheru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessi passt de bal in één keer door. Tok rent richting de bal. Tok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Melnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnik geeft een lange en hoge pass. Bicheru is nu in balbezit. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Preotu passt de bal met de wreef. Mardan rent richting de bal. Mardan passt de bal met de wreef. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 60%, Gorillaz2 40%.
Luleto - Gorillaz2 4:6

47e minuut.
Burcă met een snelle inworp. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft een lange en hoge pass. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Virt verovert de bal door een tackle van achteren. Melnik geeft een hoge lob. Bicheru rent richting de bal. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Oparin onderschept slim de pass. Oparin passt de bal zonder na te denken. Pessi is nu in balbezit. Pessi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:7

55e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft een hoge lob. Tok rent richting de bal. Tok draait met de bal, schiet en ... Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:8

56e minuut.
Bicheru is nu in balbezit. Bicheru passt de bal zonder na te denken. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Tok schiet op doel. Szekely probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:9

57e minuut.
Tok speelt de bal door. Getsko bereikt de bal nog maar net als eerste. Getsko speelt de bal door. Pessi is nu in balbezit. Pessi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:10

66e minuut.
Getsko verovert de bal door een tackle van achteren. Getsko geeft een hoge lob. Tok rent richting de bal. Tok draait met de bal, schiet en ... Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:11

68e minuut.
Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici passt de bal zonder na te denken. Tănase is nu in balbezit. Tănase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft de bal voor. Szekely rent richting de bal. Tok verovert de bal door een tackle van achteren. Tok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pessi rent richting de bal. Mardan speelt de bal door. Pessi heeft problemen om de bal te vangen. Pessi draait met de bal, schiet en ... Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:12

73e minuut.
Timets neemt vlug de vrije trap. Bicheru kopt de bal weg. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:13

77e minuut.
Oparin met een sublieme pass. Pessi rent richting de bal. Pessi probeert naar een medespeler te passen. Tok is nu in balbezit. Tok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:14

81e minuut.
Mardan rent richting de bal. Getsko verovert de bal door een tackle van achteren. Getsko probeert naar een medespeler te passen. Tok heeft problemen om de bal te vangen. Tok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oprea is nu in balbezit. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mardan geeft een hoge lob. Pintilei controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Melnik neemt vlug de vrije trap. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tok de bal. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Timets rent richting de bal. Popovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timets raakt geblesseerd tijdens het duel. Oparin met een snel genomen vrije trap. Tok is nu in balbezit. Tok schiet op doel. Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:15

85e minuut.
Preotu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea onderschept slim de pass. Oprea speelt de bal door. Nikonov rent richting de bal. Nikonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Gorillaz2 4:16

88e minuut.
Burcă verovert de bal door een tackle van achteren. Burcă speelt de bal door. Getsko speelt de bal door. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi draait met de bal, schiet en ... Mărăcine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 57%, Gorillaz2 43%.
Luleto - Gorillaz2 4:16