Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalocsai FC Rákóczi Fc
Pilfer 433_Mirr Tactiek Itachi
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
60.5 gemiddelde waardering 51.6
outstanding Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Dávid speelt de bal door. Moškovas rent richting de bal. Széchy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Széchy krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Hercegfalvi onderschept slim de pass. Hercegfalvi passt de bal zonder na te denken. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Rákóczi Fc 1:0

4e minuut.
Karaer passt de bal met de wreef. Cseke met een sublieme pass. Pinczés heeft problemen om de bal te vangen. Pinczés passt de bal zonder na te denken. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hercegfalvi geeft een hoge lob. Pinczés probeert de bal met de borst te controleren. Moškovas speelt de bal door. Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Udvarácz probeert de bal aan de voet te houden. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas schiet op doel. Vizi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Buzsáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dávid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bárdos speelt de bal door. Karaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaer verovert de bal door een tackle van achteren. Karaer haalt uit met een fantastische trap. Deza bokst de bal weg.

27e minuut.
Hercegfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Hercegfalvi passt de bal zonder na te denken. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Rákóczi Fc 2:0

40e minuut.
Buciński is nu in balbezit. Buciński speelt de bal door. Hercegfalvi is nu in balbezit. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Dávid krijgt zijn hoofd ertegen. Vizi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 27%, Rákóczi Fc 73%.
Kalocsai FC - Rákóczi Fc 2:0

46e minuut.
Schafranek komt het veld opgelopen. Harmath komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis probeert naar een medespeler te passen. Buciński geeft een lange en hoge pass. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Vizi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Rákóczi Fc 3:0

47e minuut.
Udvarácz speelt de bal door. Dávid kan de bal niet met de borst controleren. Dávid passt de bal zonder na te denken. Moškovas rent richting de bal. Moškovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Udvarácz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buciński is nu in balbezit. Buciński passt de bal zonder na te denken. Moškovas heeft problemen om de bal te vangen. Moškovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Udvarácz de bal. Vizi speelt de bal door. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Dávid springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Buzsáky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hercegfalvi rent richting de bal. Hercegfalvi passt de bal met de wreef. Moškovas rent richting de bal. Moškovas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Moškovas is nu in balbezit. Udvarácz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moškovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buciński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dávid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fundakowski met een sublieme pass. Dávid probeert naar een medespeler te passen. Hercegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Vizi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi speelt de bal door. Dávid rent richting de bal. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Vizi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Rákóczi Fc 4:0

89e minuut.
Dávid passt de bal met de wreef. Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Dávid krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Rákóczi Fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 33%, Rákóczi Fc 67%.
Kalocsai FC - Rákóczi Fc 5:0