Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: real del tg.jiu Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2848
real del tg.jiu Mihăilești GR
atac Tactiek probe
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 27.6
solid Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Pescaru speelt de bal door. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava passt de bal met de wreef. Niculae is nu in balbezit. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae rent richting de bal. Niculae speelt de bal door. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vulpescu rent richting de bal. Vulpescu probeert naar een medespeler te passen. Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu passt de bal zonder na te denken. Mazilu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Blejan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robakiewicz rent richting de bal. Vlásek is nu in balbezit. Vlásek schiet op doel. Iuresean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Mihăilești GR 0:1

11e minuut.
Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Westlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru onderschept slim de pass. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Šarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real del tg.jiu - Mihăilești GR 1:1

12e minuut.
Niculae rent richting de bal. Westlin onderschept slim de pass. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Blejan onderschept slim de pass. Blejan geeft een lange en hoge pass. Pănican kopt de bal weg. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vulpescu rent richting de bal. Vulpescu met een sublieme pass. Niculae rent richting de bal. Pescaru heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Šarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Westlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Mihăilești GR 2:1

42e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfant is nu in balbezit. Bonfant passt de bal met de wreef. Pescaru rent richting de bal. Pescaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šarić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bądos rent richting de bal. Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu passt de bal in één keer door. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 35%, Mihăilești GR 65%.
real del tg.jiu - Mihăilești GR 2:1

46e minuut.
Otava met de inworp. Paasonen rent richting de bal. Mazilu speelt de bal door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Vulpescu is nu in balbezit. Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Otava passt de bal in één keer door. Westlin heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Mihăilești GR 3:1

56e minuut.
Blejan geeft de bal voor. Pănican is nu in balbezit. Vulpescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Westlin de bal. Pescaru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Mihăilești GR 4:1

58e minuut.
Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru passt de bal met de wreef. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Šarić trapt de bal weg van het doel. Mazilu kopt de bal weg. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Šarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Mihăilești GR 5:1

62e minuut.
Westlin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Otava geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niculae is nu in balbezit. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Otava passt de bal in één keer door. Niculae rent richting de bal. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. Šarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonfant heeft problemen om de bal te vangen. Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu rent richting de bal. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bądos is nu in balbezit. Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Šarić bokst de bal weg.

77e minuut.
Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican rent richting de bal. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Mihăilești GR 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 28%, Mihăilești GR 72%.
real del tg.jiu - Mihăilești GR 6:1