Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 09:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Poodles Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8629
Poodles CROWS FC
The Cloud Tactiek SFS
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Machlas rent richting de bal. Ławecki met een sublieme pass. Zollinger is nu in balbezit. Zollinger geeft een lange en hoge pass. Buda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bresci is nu in balbezit. Bresci speelt de bal door. Parkitny speelt de bal door. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bresci met een snelle inworp. Machlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machlas passt de bal zonder na te denken. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Somogyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ermicioi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermicioi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Somogyi heeft problemen om de bal te vangen. Węglerski is nu in balbezit. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - CROWS FC 0:1

20e minuut.
Matun met een sublieme pass. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki passt de bal met de wreef. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny met een sublieme pass. Bresci speelt de bal door. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal in één keer door. Bresci probeert naar een medespeler te passen. Ermicioi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermicioi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - CROWS FC 0:2

36e minuut.
Ermicioi onderschept slim de pass. Choszczewski rent richting de bal. Ermicioi onderschept slim de pass. Ermicioi schiet op doel. Chaderton Matos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - CROWS FC 0:3

45e minuut.
Howell passt de bal in één keer door. Grósz rent richting de bal. Grósz geeft de bal voor. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - CROWS FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 50%, CROWS FC 50%.
Poodles - CROWS FC 1:3

50e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla geeft de bal voor. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft een lange en hoge pass. Ermicioi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski rent richting de bal. Ermicioi verovert de bal door een tackle van achteren. Ermicioi draait met de bal, schiet en ... Chaderton Matos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parkitny rent richting de bal. Parkitny schiet op doel. Chaderton Matos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - CROWS FC 1:4

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chaderton Matos niet meer kan verder spelen. Willington komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Buda kopt de bal weg. Bresci rent richting de bal. Bresci passt de bal in één keer door. Ermicioi heeft problemen om de bal te vangen. Ermicioi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mathías geeft een lange en hoge pass. Matun kopt de bal weg. Zollinger geeft een lange en hoge pass. Buda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - CROWS FC 2:4

77e minuut.
Zollinger geeft een lange en hoge pass. Myśliszewski is nu in balbezit. Buda onderschept slim de pass. Buda draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - CROWS FC 3:4

77e minuut.
Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zollinger verovert de bal door een tackle van achteren. Zollinger passt de bal zonder na te denken. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ... De Brandt bokst de bal weg.

81e minuut.
Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny probeert naar een medespeler te passen. Ermicioi rent richting de bal. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda schiet op doel. Willington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 49%, CROWS FC 51%.
Poodles - CROWS FC 3:4