Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ísland Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11398
Ísland Nicaragua
Alano2S Tactiek ecuador
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
69 gemiddelde waardering 71.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


14e minuut.
Sæþórsson kopt de bal weg. Ingimundsson is nu in balbezit. Caravaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caravaca krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Barriomartín is nu in balbezit. Hilmarsson onderschept slim de pass. Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Cardenal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Nicaragua 1:0

31e minuut.
Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson geeft een hoge lob. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Cardenal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Nicaragua 2:0

37e minuut.
Almendra speelt de bal door. Caravaca speelt de bal door. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano geeft een hoge lob. Cubillo springt en kopt de bal. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland 56%, Nicaragua 44%.
Ísland - Nicaragua 2:0

46e minuut.
Theódórsson passt de bal in één keer door. Hilmarsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almendra. Almendra krijgt een gele kaart. Hilmarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Erlingsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cardenal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson geeft de bal voor. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Cardenal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Nicaragua 3:0

50e minuut.
Sebastiansson probeert naar een medespeler te passen. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arechavaleta krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Hilmarsson rent richting de bal. Garnier geeft een lange en hoge pass. Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft de bal voor. Serrano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Nicaragua 3:1

60e minuut.
Buitenspel voor Baquedano. Goede buitenspelval van de verdediging. Lozano komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Arechavaleta geeft een hoge lob. Cubillo kopt de bal weg. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano geeft een hoge lob. Lozano krijgt zijn hoofd ertegen. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solis komt het veld opgelopen. Figueres komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Ayerdis komt het veld opgelopen. Greenwood komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rúnarsson is nu in balbezit. Rúnarsson geeft een hoge lob. Pizarro probeert de bal aan de voet te houden. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason draait met de bal, schiet en ... Cardenal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Nonnason speelt de bal door. Caravaca rent richting de bal. Erlingsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erlingsson krijgt een gele kaart. Caravaca raakt geblesseerd tijdens het duel. Ayerdis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baquedano kopt de bal weg. Figueres rent richting de bal. Figueres schiet op doel. Sebastiansson bokst de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Nicaragua 3:2

80e minuut.
Ayerdis kopt de bal weg. Parrales is nu in balbezit. Parrales speelt de bal door. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Parrales de bal. Parrales geeft een lange en hoge pass. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ísland - Nicaragua 3:3

89e minuut.
Ingimundsson rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingimundsson met een snelle inworp. Erlingsson rent richting de bal. Erlingsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hilmarsson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - Nicaragua 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland 59%, Nicaragua 41%.
Ísland - Nicaragua 4:3