Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polska U21 USA U21
Polska Ofensywa Tactiek 5-3-2 POL
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 46.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Gręda geeft een lange en hoge pass. Włosek kopt de bal weg. Klungelig pakt Stone de bal. Rześny rent richting de bal. Rześny schiet op doel. Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Szarniak geeft de bal voor. Lascody kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Włosek de bal onder controle te krijgen. Włosek geeft een lange en hoge pass. Wodzirej springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grzymkowski geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wodzirej stond buitenspel. Stone neemt vlug de vrije trap. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 38%, USA U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polska U21 - USA U21 0:0

46e minuut.
Golik komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Golik onderschept slim de pass. Golik geeft een lange en hoge pass. Daar is Parsons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej schiet op doel. Lockhart bokst de bal weg.

49e minuut.
Klungelig pakt Stewart de bal. Golik rent richting de bal. Golik passt de bal zonder na te denken. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Holta onderschept slim de pass. Holta geeft een lange en hoge pass. Daar is Crittenden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rześny is nu in balbezit. Rześny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Jeliński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O`Shea komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Golik rent richting de bal. Wodzirej is nu in balbezit. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - USA U21 1:0

63e minuut.
Mądzielewski komt het veld opgelopen. Malec komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Józefowicz speelt de bal door. Golik rent richting de bal. Golik geeft een lange en hoge pass. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Buitenspel voor Malec. Goede buitenspelval van de verdediging. Dunn komt het veld opgelopen. Farjaszewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Malec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hughes komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Włosek onderschept slim de pass. Włosek passt de bal zonder na te denken. Malec rent richting de bal. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik schiet op doel. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jeliński is nu in balbezit. Lascody bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński onderschept slim de pass. Jeliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - USA U21 2:0

85e minuut.
Gates komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 34%, USA U21 66%.
Polska U21 - USA U21 2:0