Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS OKS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6126
KS OKS B.A.R.C.A.
1 Tactiek po wpierdal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 45.7
excellent Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Kałuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabou met een sublieme pass. Folc heeft problemen om de bal te vangen. Folc geeft de bal voor. Natzuka maakt een snoekduik en kopt de bal. Konopiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Turčan geeft de bal voor. Frycz kopt de bal weg. Domide probeert naar een medespeler te passen. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Turčan is nu in balbezit. Turčan geeft een hoge lob. Paterna probeert naar een medespeler te passen. Natzuka rent richting de bal. Natzuka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dal Porto passt de bal in één keer door. Sabou geeft de bal voor. Paterna heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Konopiński met een harde bal richting middenveld. Folc kopt de bal weg. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel. Konopiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - B.A.R.C.A. 1:0

28e minuut.
Sordyl met een sublieme pass. Czyżykowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dal Porto. Dal Porto krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Domide geeft een hoge lob. Natzuka kopt de bal weg. Kulas heeft problemen om de bal te vangen. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou schiet op doel. Konopiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel. Konopiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Turčan rent richting de bal. Şəkərəliyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turčan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domide zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Natzuka rent richting de bal. Natzuka haalt uit met een fantastische trap. Konopiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Folc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Málek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 44%, B.A.R.C.A. 56%.
KS OKS - B.A.R.C.A. 1:0

46e minuut.
Feldman probeert naar een medespeler te passen. Domide rent richting de bal. Domide geeft een hoge lob. Natzuka rent richting de bal. Natzuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - B.A.R.C.A. 2:0

68e minuut.
Dal Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Porto geeft een lange en hoge pass. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz geeft de bal voor. McGinty kopt de bal weg. Polko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. Broullon rent richting de bal. Broullon geeft een hoge lob. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Konopiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sabou met een sublieme pass. Turčan rent richting de bal. Turčan geeft een hoge lob. Natzuka rent richting de bal. Natzuka haalt uit met een fantastische trap. Konopiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kałuski speelt de bal door. Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. Málek geeft een lange en hoge pass. Natzuka rent richting de bal. Natzuka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dal Porto is nu in balbezit. Dal Porto geeft een hoge lob. Frycz heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka rent richting de bal. Natzuka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Konopiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

90e minuut.
Daar is Sabou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulas begaat een overtreding. Sabou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domide met een snel genomen vrije trap. Natzuka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 45%, B.A.R.C.A. 55%.
KS OKS - B.A.R.C.A. 2:0