Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Belarus U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4148
Belarus U21 Singapore U21
ESR Tactiek 1A
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 36.1
very good Schieten average
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Nan speelt de bal door. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanesh is nu in balbezit. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rybakou trapt de bal weg van het doel. Kohan kopt de bal weg. Ganase met een sublieme pass. Liahnovich rent richting de bal. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Labatsevich met een snelle inworp. Tarasevich rent richting de bal. Tarasevich met een sublieme pass. Kohan heeft problemen om de bal te vangen. Kohan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kohan probeert naar een medespeler te passen. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh speelt de bal door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chia heeft problemen om de bal te vangen. Liahnovich rent richting de bal. Chop is nu in balbezit. Liahnovich verovert de bal door een tackle van achteren. Liahnovich schiet op doel. Nandan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus U21 - Singapore U21 1:0

37e minuut.
Bandhi passt de bal in één keer door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Liagchylau maakt een afschuwelijke overtreding. Liagchylau krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labatsevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kohan heeft problemen om de bal te vangen. Kohan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nandan trapt de bal weg van het doel. Bandhi kopt de bal weg. Liagchylau speelt de bal door. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chop onderschept slim de pass. Chop geeft een hoge lob. Svarych bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 55%, Singapore U21 45%.
Belarus U21 - Singapore U21 1:0

46e minuut.
Dudka komt het veld opgelopen. Hanarovich komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Chop is nu in balbezit. Kanesh speelt de bal door. Blatun rent richting de bal. Chang onderschept slim de pass. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belarus U21 - Singapore U21 1:1

65e minuut.
Bandhi is nu in balbezit. Bandhi passt de bal in één keer door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Laukasz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hup probeert naar een medespeler te passen. Chang is nu in balbezit. Blatun rent richting de bal. Chang onderschept slim de pass. Chang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 49%, Singapore U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus U21 - Singapore U21 1:1