Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 08:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Việt Nam
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12275
Việt Nam India
4-3-1-2-L3(4) Tactiek Bam Bam
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
81.8 gemiddelde waardering 69.6
briljant Schieten formidabel
briljant Passen uitstekend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Như Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Yashodhan onderschept slim de pass. Yashodhan probeert naar een medespeler te passen. Shrirang rent richting de bal. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mehul geeft een lange en hoge pass. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng passt de bal met de wreef. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Trọng Dũng met de inworp. Như Khang controleert de bal met de borst. Như Khang geeft de bal voor. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Như Khang kopt de bal weg. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - India 1:0

34e minuut.
Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức met een sublieme pass. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Như Khang passt de bal zonder na te denken. Việt Bắc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavan. Pavan krijgt een gele kaart. Việt Bắc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Như Khang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long schiet op doel. Phadnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hoàng Thành kopt de bal weg. Satwant is nu in balbezit. Satwant passt de bal in één keer door. Vijay geeft de bal voor. Shrirang springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Srikrisna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 53%, India 47%.
Việt Nam - India 1:0

46e minuut.
Dương Khánh passt de bal in één keer door. Tuấn Long rent richting de bal. Met opzet legt Pavan zijn tegenspeler op de grond. Pavan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

47e minuut.
Inworp. Như Khang met de inworp. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành maakt een snoekduik en kopt de bal. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Việt Bắc kopt de bal weg. Tuấn Long speelt de bal door. Vijay speelt de bal door. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Khánh Nam rent richting de bal. Khánh Nam geeft een lange en hoge pass. Mehul probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Surnilla komt het veld opgelopen. Nam Việt komt het veld opgelopen. Mai Trần komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần passt de bal in één keer door. Như Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Như Khang geeft een hoge lob. Nam Việt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hoàng Thành rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Srikrisna ... Strafschop! Hoàng Thành is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arora komt het veld opgelopen. Hoàng Thành zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Phadnis bokst de bal weg.

76e minuut.
Như Khang rent richting de bal. Như Khang passt de bal zonder na te denken. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft een hoge lob. Nam Việt springt en kopt de bal. Phadnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dương Khánh passt de bal zonder na te denken. Việt Bắc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yashodhan. Yashodhan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Yashodhan geeft een hoge lob. Shrirang kopt de bal weg. Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh geeft de bal voor. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - India 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 55%, India 45%.
Việt Nam - India 2:0