Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragons of Zdenny Boss AC Konečníci
Sharp 6 Tactiek moje
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 32.9
solid Schieten average
average Passen weak
very good Verdedigen average


4e minuut.
Motejl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loutnička met de inworp. Mikruta is nu in balbezit. Mikruta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Loutnička speelt de bal door. Mikruta rent richting de bal. Mikruta passt de bal in één keer door. Tomate rent richting de bal. Tomate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - AC Konečníci 1:0

15e minuut.
Vitelli rent richting de bal. Mikruta onderschept slim de pass. Mikruta passt de bal zonder na te denken. Tomate is nu in balbezit. Tomate haalt uit met een fantastische trap. de la Vega bokst de bal weg.

16e minuut.
Riker geeft een lange en hoge pass. Toužimský heeft problemen om de bal te vangen. Krumphanzl probeert naar een medespeler te passen. Tomate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomate haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de la Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zdojski met een sublieme pass. Loutnička rent richting de bal. Loutnička passt de bal met de wreef. Vitelli rent richting de bal. Stroe onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tomate passt de bal in één keer door. Žemlík is nu in balbezit. Mikruta begaat een overtreding. Mikruta krijgt een gele kaart. Žemlík roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Žemlík kan niet meer verder spelen. Runte komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Poikkijärvi onderschept slim de pass. Będziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Będziński passt de bal met de wreef. Poikkijärvi rent richting de bal. Poikkijärvi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Drzymała rent richting de bal. Drzymała geeft de bal voor. Motejl heeft problemen om de bal te vangen. Mikruta is nu in balbezit. Mikruta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Motejl heeft problemen om de bal te vangen. Mikruta verovert de bal door een tackle van achteren. Mikruta schiet op doel. de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stroe kopt de bal weg. Kargul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Runte geeft een lange en hoge pass. Krumphanzl rent richting de bal. Met opzet legt Szovják zijn tegenspeler op de grond. Szovják krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 35%, AC Konečníci 65%.
Dragons of Zdenny Boss - AC Konečníci 1:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Poikkijärvi de bal onder controle te krijgen. Poikkijärvi speelt de bal door. Stroe met een sublieme pass. Tomate is nu in balbezit. Tomate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tomate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Motejl de bal. Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta draait met de bal, schiet en ... de la Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Krumphanzl rent richting de bal. Kossok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krumphanzl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krumphanzl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tomate springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kossok speelt de bal door. Riker is nu in balbezit. Riker geeft een lange en hoge pass. Kubelka kan de bal niet met de borst controleren. Kubelka passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kargul is nu in balbezit. Kargul probeert naar een medespeler te passen. Runte is nu in balbezit. Mikruta onderschept slim de pass. Mikruta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Toužimský kopt de bal weg. Drzymała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Runte de bal. Mikruta rent richting de bal. Mikruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - AC Konečníci 2:0

72e minuut.
Riker rent richting de bal. Tomate verovert de bal door een tackle van achteren. Mikruta rent richting de bal. Mikruta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Motejl de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - AC Konečníci 3:0

74e minuut.
Kubelka speelt de bal door. Tomate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomate met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikruta de bal. Mikruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta haalt uit met een fantastische trap. de la Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - AC Konečníci 4:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Toivahainen stond buitenspel. Zdojski neemt vlug de vrije trap. Mikruta kopt de bal weg. Tomate rent richting de bal. Tomate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Loutnička kopt de bal weg. Mikruta is nu in balbezit. Mikruta geeft een hoge lob. Tomate springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vitelli kopt de bal weg. Szovják controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Krumphanzl neemt vlug de vrije trap. Mikruta rent richting de bal. Mikruta haalt uit met een fantastische trap. de la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Motejl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - AC Konečníci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 20%, AC Konečníci 80%.
Dragons of Zdenny Boss - AC Konečníci 5:0