Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mala_Junta FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 866
Mala_Junta FC Ola Poke
Champein Tactiek Cebolla Crocante
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 24.2
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Ovando is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Etcheverry. Ovando is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Garcia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pizarro maakt een snoekduik en kopt de bal. Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf geeft een lange en hoge pass. Turtă is nu in balbezit. Turtă draait met de bal, schiet en ... Ortuzar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Ola Poke 1:0

10e minuut.
Pizarro met een sublieme pass. Kakash heeft problemen om de bal te vangen. Kakash geeft de bal voor. Turtă is nu in balbezit. Turtă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ... Ortuzar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scappini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ortuzar met een sublieme pass. De Wulf geeft een hoge lob. Turtă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cáceres met een snelle inworp. Turtă probeert de bal met de borst te controleren. Turtă geeft een lange en hoge pass. Haedo Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Haedo Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Heisecke probeert de bal aan de voet te houden. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry geeft een lange en hoge pass. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Ola Poke 2:0

35e minuut.
De Wulf speelt de bal door. Klungelig pakt Scappini de bal. Scappini geeft de bal voor. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 36%, Ola Poke 64%.
Mala_Junta FC - Ola Poke 2:0

46e minuut.
Insaurralde komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sedflod geeft de bal voor. Ovando bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf rent richting de bal. Ovando verovert de bal door een tackle van achteren. Ovando haalt uit met een fantastische trap. Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Ola Poke 2:1

64e minuut.
Galarza speelt de bal door. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft een hoge lob. Ovando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gałczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Górnikowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Pizarro passt de bal zonder na te denken. Ovando is nu in balbezit. Plutão rent richting de bal. Plutão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ovando bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão is nu in balbezit. Wasmosy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plutão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plutão kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
De Wulf kopt de bal weg. Haedo Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Turtă rent richting de bal. Klungelig pakt Turtă de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 53%, Ola Poke 47%.
Mala_Junta FC - Ola Poke 2:1