Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Edelstahl Final Fantasy
hmw und spiegel Tactiek FF VII remake
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
56.5 gemiddelde waardering 65
solid Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


9e minuut.
Jäger geeft de bal voor. Daar is Müffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toró rent richting de bal. Toró haalt uit met een fantastische trap. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Final Fantasy 0:1

14e minuut.
Donadel geeft de bal voor. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Arhiv is nu in balbezit. Arhiv geeft de bal voor. Toró springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Güneşoğlu geeft een hoge lob. Kaser rent richting de bal. Panenka is nu in balbezit. Panenka haalt uit met een fantastische trap. Hasselhoff maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Güneşoğlu de bal. Toró is nu in balbezit. Toró schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 48%, Final Fantasy 52%.
FC Edelstahl - Final Fantasy 0:1

57e minuut.
Güneşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Güneşoğlu geeft de bal voor. Toró is nu in balbezit. Toró schiet op doel. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Müffler neemt vlug de vrije trap. Donadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jäger krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Fernández maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Doppler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann draait met de bal, schiet en ... Cottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Final Fantasy 0:2

87e minuut.
Stelzer probeert naar een medespeler te passen. Arhiv is nu in balbezit. Arhiv probeert naar een medespeler te passen. Toró rent richting de bal. Toró schiet op doel. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 48%, Final Fantasy 52%.
FC Edelstahl - Final Fantasy 0:2