Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: AUTsiders Cup
  • Stadion: RedZone Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9525
Vienna Cardinals FC Oyster
success Tactiek hüttengaudi
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 55.3
redelijk Schieten formidabel
solide Passen solide
redelijk Verdedigen solide


8e minuut.
Levy geeft een lange en hoge pass. Burkhard kopt de bal weg. Tobbler rent richting de bal. Tobbler haalt uit met een fantastische trap. Lewis-Potter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
ibn-Osman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson geeft een lange en hoge pass. Tobbler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Oyster 0:1

21e minuut.
Levy speelt de bal door. Cyll is nu in balbezit. Cyll met een sublieme pass. Jonsson rent richting de bal. Jonsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ostrowski geeft een hoge lob. Inworp. Vormärz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olchawa rent richting de bal. Olchawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Deisler passt de bal in één keer door. May rent richting de bal. May speelt de bal door. Tobbler is nu in balbezit. Tobbler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jünemann passt de bal in één keer door. Daar is Sidorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Datsch verovert de bal door een tackle van achteren. Datsch geeft een lange en hoge pass. Jonsson kopt de bal weg. Graufuchs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vormärz probeert naar een medespeler te passen. Holprig heeft problemen om de bal te vangen. Holprig speelt de bal door. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa schiet op doel. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 47%, FC Oyster 53%.
Vienna Cardinals - FC Oyster 0:1

46e minuut.
Spârlea komt het veld opgelopen.

52e minuut.
ibn-Osman passt de bal met de wreef. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa passt de bal met de wreef. Jünemann is nu in balbezit. Jünemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Olchawa probeert de bal aan de voet te houden. May rent richting de bal. May passt de bal met de wreef. Tobbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Sidorowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Datsch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burkhard kopt de bal weg. Tobbler is nu in balbezit. Tobbler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vormärz kopt de bal weg. Olchawa rent richting de bal. Olchawa passt de bal zonder na te denken. Holprig rent richting de bal. Holprig schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vienna Cardinals - FC Oyster 1:1

70e minuut.
Inworp. Zagerl komt het veld opgelopen. Salzstreuer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
May probeert naar een medespeler te passen. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis-Potter is nu in balbezit. Burkhard onderschept slim de pass. Burkhard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vormärz rent richting de bal. May rent richting de bal. May geeft een lange en hoge pass. Tobbler rent richting de bal. Tobbler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 48%, FC Oyster 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vienna Cardinals - FC Oyster 1:1