Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Final Fantasy
hüttengaudi Tactiek FF VII remake
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 65.4
formidable Schieten incredible
solid Passen formidable
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Schaumberger rent richting de bal. Schaumberger passt de bal met de wreef. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró schiet op doel. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:1

4e minuut.
Exler onderschept slim de pass. Exler met een sublieme pass. May rent richting de bal. May geeft de bal voor. Tobbler springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Schaumberger speelt de bal door. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró passt de bal met de wreef. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Stelzer geeft een hoge lob. Toró is nu in balbezit. Claramunt rent richting de bal. Toró rent richting de bal. Toró schiet op doel. Lamotte bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schaumberger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Claramunt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:2

13e minuut.
Levy rent richting de bal. Claramunt verovert de bal door een tackle van achteren. Claramunt met een sublieme pass. Klungelig pakt Toró de bal. Toró haalt uit met een fantastische trap. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo geeft de bal voor. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt draait met de bal, schiet en ... Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:3

17e minuut.
Jäger passt de bal zonder na te denken. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. Daar is Toró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toró haalt uit met een fantastische trap. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo speelt de bal door. Claramunt rent richting de bal. Claramunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:4

23e minuut.
Levy passt de bal zonder na te denken. Jonsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Nallo. Di Nallo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Toró met een sublieme pass. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo met een sublieme pass. Claramunt is nu in balbezit. Claramunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer passt de bal in één keer door. Prohaska met een sublieme pass. Claramunt is nu in balbezit. Claramunt haalt uit met een fantastische trap. Lamotte bokst de bal weg.

31e minuut.
Prohaska rent richting de bal. Prohaska passt de bal met de wreef. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft de bal voor. Claramunt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Di Nallo de bal. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Claramunt rent richting de bal. Claramunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Toró passt de bal in één keer door. Claramunt rent richting de bal. Deisler is nu in balbezit. Claramunt verovert de bal door een tackle van achteren. Claramunt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jäger passt de bal met de wreef. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Claramunt rent richting de bal. Claramunt passt de bal in één keer door. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró schiet op doel. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:5

45e minuut.
Jäger verovert de bal door een tackle van achteren. Jäger met een sublieme pass. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:6

45e minuut.
Spârlea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 72%, Final Fantasy 28%.
FC Oyster - Final Fantasy 0:6

46e minuut.
Dyrek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jonsson stond buitenspel. Jäger neemt vlug de vrije trap. Claramunt kopt de bal weg. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró schiet op doel. Spârlea bokst de bal weg.

49e minuut.
Claramunt kan de bal niet met de borst controleren. Exler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Claramunt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Claramunt neemt zijn aanloop. Spârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:7

56e minuut.
May is nu in balbezit. Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer geeft een hoge lob. Toró rent richting de bal. Toró draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Deisler de bal. Claramunt verovert de bal door een tackle van achteren. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró draait met de bal, schiet en ... Spârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:8

58e minuut.
Schaumberger passt de bal in één keer door. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer geeft een lange en hoge pass. Claramunt is nu in balbezit. Claramunt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Spârlea met een harde bal richting middenveld. Burkhard kopt de bal weg. Klungelig pakt Narváez de bal. Jonsson rent richting de bal. Jonsson draait met de bal, schiet en ... Zirbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Fernández met een sublieme pass. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Dyrek met een sublieme pass. Claramunt is nu in balbezit. Claramunt draait met de bal, schiet en ... Spârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Jäger met een sublieme pass. Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo passt de bal met de wreef. Claramunt is nu in balbezit. Claramunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Daar is Deisler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toró rent richting de bal. Toró haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Inworp. Cyll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Datsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt verovert de bal door een tackle van achteren. Claramunt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toró is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:9

85e minuut.
Schaumberger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Toró de bal. Toró passt de bal in één keer door. Claramunt rent richting de bal. Claramunt draait met de bal, schiet en ... Spârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toró rent richting de bal. Toró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Final Fantasy 0:10

89e minuut.
Deisler kopt de bal weg. Schaumberger rent richting de bal. Ostrowski begaat een overtreding. Schaumberger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schaumberger wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 65%, Final Fantasy 35%.
FC Oyster - Final Fantasy 0:10