Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:28
  • Competitiewedstrijd: AUTsiders Cup
  • Stadion: AUTer space
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4833
The AUTsiders FC Edelstahl
Neu_Mitte_l Tactiek hmw und spiegel
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
41.7 gemiddelde waardering 56.5
average Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
López Muñiz heeft problemen om de bal te vangen. López Muñiz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaiser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panenka verovert de bal door een tackle van achteren. Panenka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donadel komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Martl verovert de bal door een tackle van achteren. Donadel heeft problemen om de bal te vangen. Martl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Donadel raakt geblesseerd tijdens het duel. Panenka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Martl geeft een lange en hoge pass. Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiss geeft een lange en hoge pass. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka schiet op doel. Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The AUTsiders 70%, FC Edelstahl 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The AUTsiders - FC Edelstahl 0:0

46e minuut.
Martl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzanidis geeft een hoge lob. Panenka kopt de bal weg. López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz haalt uit met een fantastische trap. Bezjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panenka is nu in balbezit. Panenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - FC Edelstahl 0:1

63e minuut.
Martl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidis geeft een lange en hoge pass. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - FC Edelstahl 0:2

64e minuut.
Klungelig pakt Dhulst de bal. Panenka is nu in balbezit. Dhulst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panenka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Doppler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Müffler komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Petterson rent richting de bal. Dhulst onderschept slim de pass. Müffler begaat een overtreding. Müffler krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Müffler rent richting de bal. Müffler passt de bal in één keer door. Zeiss speelt de bal door. Panenka is nu in balbezit. Panenka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The AUTsiders 59%, FC Edelstahl 41%.
The AUTsiders - FC Edelstahl 0:2