Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusif United Vienna Cardinals
4er Kette Tactiek success
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.7 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten solide
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Schalk probeert naar een medespeler te passen. Obermann is nu in balbezit. Obermann met een sublieme pass. Olchawa heeft problemen om de bal te vangen. Olchawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tappe bokst de bal weg.

3e minuut.
Schalk bereikt de bal nog maar net als eerste. Holprig verovert de bal door een tackle van achteren. Holprig met een sublieme pass. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Vienna Cardinals 0:1

6e minuut.
Obermann geeft de bal voor. Daar is Rücker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Tappe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Vienna Cardinals 0:2

7e minuut.
Holprig rent richting de bal. Holprig met een sublieme pass. ibn-Osman is nu in balbezit. Kraxenberger onderschept slim de pass. Kraxenberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Schalk bereikt de bal nog maar net als eerste. Holprig verovert de bal door een tackle van achteren. Holprig speelt de bal door. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa schiet op doel. Tappe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kraxenberger passt de bal zonder na te denken. Lüdemann rent richting de bal. Holprig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holprig krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Obermann probeert naar een medespeler te passen. Holprig is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schalk. Schalk krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jünemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünemann geeft een lange en hoge pass. Sidorowski kopt de bal weg. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa maakt een afschuwelijke overtreding. Olchawa krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Lumpf speelt de bal door. Vormärz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vormärz passt de bal met de wreef. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel. Tappe bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Jünemann met een snelle inworp. Obermann is nu in balbezit. Obermann passt de bal zonder na te denken. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Schalk is nu in balbezit. Schalk passt de bal in één keer door. Franzke is nu in balbezit. Feinbier verovert de bal door een tackle van achteren. Feinbier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 66%, Vienna Cardinals 34%.
Gusif United - Vienna Cardinals 0:2

48e minuut.
Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski schiet op doel. Rücker kopt de bal weg. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Obermann speelt de bal door. Holprig is nu in balbezit. Holprig passt de bal met de wreef. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel. Tappe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Obermann onderschept slim de pass. Holprig is nu in balbezit. Holprig met een sublieme pass. Olchawa rent richting de bal. Olchawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sidorowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Salzstreuer komt het veld opgelopen. Loidl komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Obermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermann passt de bal zonder na te denken. Jünemann speelt de bal door. Loidl is nu in balbezit. Loidl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Obermann speelt de bal door. Holprig speelt de bal door. Loidl is nu in balbezit. Loidl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Holprig bereikt de bal nog maar net als eerste. Holprig passt de bal in één keer door. Köppel is nu in balbezit. Olchawa verovert de bal door een tackle van achteren. Olchawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 70%, Vienna Cardinals 30%.
Gusif United - Vienna Cardinals 0:2