Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:28
  • Competitiewedstrijd: AUTsiders Cup
  • Stadion: RedZone Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13076
Vienna Cardinals FC Edelstahl
success Tactiek hmw und spiegel
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 10
43.9 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten very good
very good Passen good
adequate Verdedigen very good


13e minuut.
Müffler rent richting de bal. Müffler speelt de bal door. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadel is nu in balbezit. Donadel geeft een hoge lob. Graufuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Müffler geeft de bal voor. Donadel is nu in balbezit. Donadel geeft de bal voor. Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Panenka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gold komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Franzke geeft de bal voor. Sidorowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klaubauf de bal onder controle te krijgen. Olchawa rent richting de bal. Olchawa schiet op doel. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Edelstahl 1:0

41e minuut.
Klaubauf rent richting de bal. Klaubauf geeft een hoge lob. Kaser rent richting de bal. Gold is nu in balbezit. Gold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vienna Cardinals - FC Edelstahl 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 64%, FC Edelstahl 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vienna Cardinals - FC Edelstahl 1:1

47e minuut.
Güneşoğlu met de inworp. López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz geeft een hoge lob. Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiss geeft de bal voor. Donadel is nu in balbezit. Donadel geeft de bal voor. Kaser springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tzanidis onderschept slim de pass. Tzanidis speelt de bal door. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski schiet op doel. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Edelstahl 2:1

63e minuut.
López Muñiz met een sublieme pass. ibn-Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser verovert de bal door een tackle van achteren. Kaser schiet op doel. Graufuchs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vienna Cardinals - FC Edelstahl 2:2

65e minuut.
Doeltrap. Graufuchs met een harde bal richting middenveld. Obermann kopt de bal weg. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa draait met de bal, schiet en ... Cottin bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loidl komt het veld opgelopen. Salzstreuer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lewis-Potter neemt vlug de vrije trap. Loidl rent richting de bal. Klaubauf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klaubauf krijgt een gele kaart. Loidl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Loidl kan niet meer verder spelen. Zagerl komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lewis-Potter geeft de bal voor. Inworp. Donadel met een snelle inworp. López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szleter probeert naar een medespeler te passen. Olchawa rent richting de bal. Obermann is nu in balbezit. Obermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Edelstahl 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 58%, FC Edelstahl 42%.
Vienna Cardinals - FC Edelstahl 3:2