Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:28
  • Competitiewedstrijd: AUTsiders Cup
  • Stadion: Zanarkand
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8539
Final Fantasy The AUTsiders
FF VII remake Tactiek Neu_Mitte_l
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 42.5
incredible Schieten average
formidable Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Di Nallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jäger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jäger met een sublieme pass. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lüdemann kopt de bal weg. Jäger geeft een hoge lob. Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Klingelmann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 1:0

21e minuut.
Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toró raakt geblesseerd tijdens het duel. Na een snelle pass probeert Wallner de bal onder controle te krijgen. Jäger met een snel genomen vrije trap. Klingelmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Schaumberger geeft de bal voor. Klingelmann kopt de bal weg. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró haalt uit met een fantastische trap. Bezjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 2:0

26e minuut.
Kalita onderschept slim de pass. Kalita passt de bal in één keer door. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. Toró maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bezjak probeert naar een medespeler te passen. Kalita kopt de bal weg. Toró is nu in balbezit. Toró schiet op doel. Bezjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kalita verovert de bal door een tackle van achteren. Kalita met een sublieme pass. Jäger geeft de bal voor. Klingelmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Bezjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 3:0

38e minuut.
Stelzer kopt de bal weg. Jäger speelt de bal door. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Klingelmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Bezjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Di Nallo onderschept slim de pass. Di Nallo geeft een hoge lob. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann draait met de bal, schiet en ... Bezjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 4:0

45e minuut.
Stelzer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Di Nallo de bal. Di Nallo passt de bal in één keer door. Toró is nu in balbezit. Toró schiet op doel. Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raphaelli heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Klingelmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Final Fantasy 32%, The AUTsiders 68%.
Final Fantasy - The AUTsiders 5:0

47e minuut.
Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró met een sublieme pass. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft de bal voor. Klingelmann krijgt zijn hoofd ertegen. Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kalita geeft een hoge lob. Toró kopt de bal weg. Kaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró verovert de bal door een tackle van achteren. Toró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Di Nallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Toró rent richting de bal. Toró draait met de bal, schiet en ... Bezjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 6:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaumberger met een snelle inworp. Kalita geeft een lange en hoge pass. Klingelmann krijgt zijn hoofd ertegen. Bezjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 7:0

64e minuut.
Raphaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphaelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaiser de bal. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann schiet op doel. Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo passt de bal zonder na te denken. Toró is nu in balbezit. Toró schiet op doel. Bezjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 8:0

71e minuut.
Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo geeft de bal voor. Klingelmann kopt de bal weg. Toró is nu in balbezit. Toró schiet op doel. Bezjak bokst de bal weg.

76e minuut.
Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger speelt de bal door. Klungelig pakt Di Nallo de bal. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Toró maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Martl met een snelle inworp. Jäger rent richting de bal. Offenhuber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jäger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Offenhuber kopt de bal weg. Stelzer speelt de bal door. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. Klingelmann krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

85e minuut.
Ciemny rent richting de bal. Ciemny geeft een hoge lob. Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 9:0

89e minuut.
Klungelig pakt Schaumberger de bal. Schaumberger speelt de bal door. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. Klingelmann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Final Fantasy 25%, The AUTsiders 75%.
Final Fantasy - The AUTsiders 9:0