Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Gusif United
hüttengaudi Tactiek 4er Kette
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 37
formidable Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen good


7e minuut.
Levy passt de bal in één keer door. May rent richting de bal. May probeert naar een medespeler te passen. Burkhard heeft problemen om de bal te vangen. Burkhard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Gusif United 1:0

8e minuut.
May probeert naar een medespeler te passen. Jonsson rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cyll geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jonsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Levy speelt de bal door. May is nu in balbezit. May speelt de bal door. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Schalk kopt de bal weg. Daar is Feinbier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Datsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier onderschept slim de pass. Feinbier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pollhammer probeert de bal aan de voet te houden. Cyll probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burkhard de bal. Burkhard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Gusif United 2:0

31e minuut.
May is nu in balbezit. May met een sublieme pass. Levy probeert naar een medespeler te passen. Tobbler rent richting de bal. Tobbler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 32%, Gusif United 68%.
FC Oyster - Gusif United 2:0

46e minuut.
Spârlea komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Jonsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyll is nu in balbezit. Cyll probeert naar een medespeler te passen. Burkhard rent richting de bal. Burkhard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cyll geeft een lange en hoge pass. May is nu in balbezit. Lumpf is nu in balbezit. May onderschept slim de pass. May geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cyll passt de bal in één keer door. Levy is nu in balbezit. Levy probeert naar een medespeler te passen. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard haalt uit met een fantastische trap. Tappe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Schalk is nu in balbezit. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson passt de bal zonder na te denken. May rent richting de bal. May haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ostrowski rent richting de bal. Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Tobbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler haalt uit met een fantastische trap. May probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Exler passt de bal zonder na te denken. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson passt de bal met de wreef. Burkhard rent richting de bal. Burkhard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Gusif United 3:0

71e minuut.
Levy speelt de bal door. Klungelig pakt Burkhard de bal. Ragginger onderschept slim de pass. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
May passt de bal zonder na te denken. Cyll speelt de bal door. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Gusif United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 30%, Gusif United 70%.
FC Oyster - Gusif United 4:0