Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:29
  • Competitiewedstrijd: AUTsiders Cup
  • Stadion: Zanarkand
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11077
Final Fantasy Vienna Cardinals
FF VII remake Tactiek success
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
31 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 45.5
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Schaumberger met een sublieme pass. Narváez geeft de bal voor. Toró kopt de bal weg. Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró passt de bal in één keer door. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann schiet op doel. Graufuchs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lewis-Potter onderschept slim de pass. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann draait met de bal, schiet en ... Graufuchs bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 1:0

11e minuut.
Toró is nu in balbezit. Toró passt de bal in één keer door. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Klingelmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 2:0

19e minuut.
Toró rent richting de bal. Toró passt de bal zonder na te denken. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Klingelmann springt en kopt de bal. Graufuchs bokst de bal weg. Toró krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Jäger is nu in balbezit. Jäger geeft een hoge lob. Daar is ibn-Osman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Graufuchs probeert naar een medespeler te passen. Kalita kopt de bal weg. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Narváez geeft een hoge lob. Toró rent richting de bal. Met opzet legt Franzke zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Franzke naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann passt de bal in één keer door. Toró rent richting de bal. Jäger is nu in balbezit. Jäger schiet op doel. Graufuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Doeltrap. Graufuchs trapt de bal weg van het doel. Kalita kopt de bal weg. Toró rent richting de bal. Toró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Toró is nu in balbezit. Jäger is nu in balbezit. Toró is nu in balbezit. Toró schiet op doel. Graufuchs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 3:0

45e minuut.
Jünemann geeft een hoge lob. Daar is Olchawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olchawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Olchawa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Final Fantasy 35%, Vienna Cardinals 65%.
Final Fantasy - Vienna Cardinals 3:1

46e minuut.
Alfaia probeert naar een medespeler te passen. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró draait met de bal, schiet en ... Graufuchs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Schaumberger passt de bal zonder na te denken. Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo passt de bal in één keer door. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo passt de bal zonder na te denken. Toró heeft problemen om de bal te vangen. Jäger is nu in balbezit. Jäger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita onderschept slim de pass. Holprig speelt de bal door. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kalita speelt de bal door. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. Klingelmann springt en kopt de bal. Graufuchs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Lewis-Potter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jäger probeert naar een medespeler te passen. Di Nallo heeft problemen om de bal te vangen. Di Nallo geeft de bal voor. Klingelmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Graufuchs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Alfaia speelt de bal door. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. Klingelmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 4:1

66e minuut.
Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo heeft problemen om de bal te vangen. Di Nallo speelt de bal door. Toró is nu in balbezit. Toró schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Toró is nu in balbezit. Toró haalt uit met een fantastische trap. Graufuchs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 5:1

72e minuut.
Jäger probeert de bal met de borst te controleren. Obermann probeert naar een medespeler te passen. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap. Ortuño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 5:2

74e minuut.
Toró passt de bal in één keer door. Daar is Di Nallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Nallo passt de bal met de wreef. Toró rent richting de bal. Toró draait met de bal, schiet en ... Graufuchs bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 6:2

75e minuut.
Zagerl komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kalita probeert naar een medespeler te passen. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo met een sublieme pass. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 7:2

79e minuut.
Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo met een sublieme pass. Toró is nu in balbezit. Toró geeft een hoge lob. Klingelmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró met een sublieme pass. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann haalt uit met een fantastische trap. Graufuchs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 8:2

87e minuut.
Kalita passt de bal met de wreef. Jäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäger passt de bal in één keer door. Toró rent richting de bal. Toró draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Vienna Cardinals 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Final Fantasy 33%, Vienna Cardinals 67%.
Final Fantasy - Vienna Cardinals 9:2