Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster FC Edelstahl
hüttengaudi Tactiek hmw und spiegel
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 58.4
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Hain verovert de bal door een tackle van achteren. Cyll rent richting de bal. Cyll probeert naar een medespeler te passen. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Güneşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy geeft een hoge lob. Tobbler is nu in balbezit. Tobbler schiet op doel. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Inworp. Tzanidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeiss met een sublieme pass. Donadel rent richting de bal. Donadel schiet op doel. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Tzanidis met een snelle inworp. López Muñiz met een sublieme pass. Donadel heeft problemen om de bal te vangen. Donadel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Datsch geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tobbler stond buitenspel. Klaubauf neemt vlug de vrije trap. Donadel rent richting de bal. Donadel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
May met de inworp. Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiss passt de bal met de wreef. Panenka rent richting de bal. Panenka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tobbler stond buitenspel. Spârlea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 65%, FC Edelstahl 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oyster - FC Edelstahl 0:0

57e minuut.
Cyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyll probeert naar een medespeler te passen. Jonsson rent richting de bal. Jonsson draait met de bal, schiet en ... Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cyll met een snelle inworp. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jonsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tzanidis is nu in balbezit. Tzanidis geeft een hoge lob. Exler controleert de bal met de borst. Kaser rent richting de bal. Kaser schiet op doel. Spârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
López Muñiz controleert de bal met de borst. Exler rent richting de bal. Exler geeft de bal voor. Tobbler rent richting de bal. Tobbler schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 54%, FC Edelstahl 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oyster - FC Edelstahl 0:0