Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vienna Cardinals The AUTsiders
success Tactiek Neu_Mitte_l
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
44.8 gemiddelde waardering 39.6
solid Schieten weak
excellent Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Holprig heeft problemen om de bal te vangen. Offenhuber rent richting de bal. Holprig verovert de bal door een tackle van achteren. Jünemann geeft een hoge lob. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski schiet op doel. Wallner met een sublieme pass. Jünemann geeft de bal voor. Olchawa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szleter passt de bal in één keer door. Jünemann is nu in balbezit. Jünemann passt de bal zonder na te denken. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Jünemann onderschept slim de pass. Jünemann met een sublieme pass. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap. Bezjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - The AUTsiders 1:0

26e minuut.
Raphaelli is nu in balbezit. Holprig onderschept slim de pass. Holprig passt de bal in één keer door. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap. Bezjak bokst de bal weg. Kaiser heeft problemen om de bal te vangen. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - The AUTsiders 2:0

29e minuut.
Obermann controleert de bal met de borst. Raphaelli geeft een lange en hoge pass. Franzke geeft een lange en hoge pass. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa schiet op doel. Bezjak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 38%, The AUTsiders 62%.
Vienna Cardinals - The AUTsiders 2:0

47e minuut.
Rabiega onderschept slim de pass. Holprig onderschept slim de pass. Holprig met een sublieme pass. Obermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Szleter speelt de bal door. Jünemann is nu in balbezit. Jünemann speelt de bal door. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Olchawa kan de bal niet met de borst controleren. Kaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa verovert de bal door een tackle van achteren. Olchawa schiet op doel. Bezjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - The AUTsiders 3:0

66e minuut.
Jünemann passt de bal zonder na te denken. Holprig speelt de bal door. Obermann met een sublieme pass. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Zagerl komt het veld opgelopen. Salzstreuer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 35%, The AUTsiders 65%.
Vienna Cardinals - The AUTsiders 3:0