Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusif United Final Fantasy
4er Kette Tactiek FF VII remake
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten uitstekend
matig Passen formidabel
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Klungelig pakt Fernández de bal. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek met een sublieme pass. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jäger speelt de bal door. Pahom kan de bal niet met de borst controleren. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann schiet op doel. Tappe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Final Fantasy 0:1

16e minuut.
Di Nallo met een snelle inworp. Jäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäger passt de bal met de wreef. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Klingelmann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Schaumberger probeert naar een medespeler te passen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek met een sublieme pass. Pahom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Schaumberger is nu in balbezit. Schaumberger passt de bal met de wreef. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel geeft een lange en hoge pass. Jäger probeert naar een medespeler te passen. Pahom rent richting de bal. Pahom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jäger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arhiv komt het veld opgelopen. Schaumberger komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 75%, Final Fantasy 25%.
Gusif United - Final Fantasy 0:1

47e minuut.
Klingelmann rent richting de bal. Köppel is nu in balbezit. Klingelmann onderschept slim de pass. Klingelmann passt de bal zonder na te denken. Arhiv geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger is nu in balbezit. Schaumberger passt de bal zonder na te denken. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Final Fantasy 0:2

56e minuut.
Lumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumpf geeft een lange en hoge pass. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek geeft een hoge lob. Pahom krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Di Nallo met de inworp. Arhiv rent richting de bal. Arhiv geeft een lange en hoge pass. Klingelmann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Arhiv rent richting de bal. Arhiv passt de bal in één keer door. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een hoge lob. Klingelmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lumpf probeert naar een medespeler te passen. Dyrek rent richting de bal. Dyrek met een sublieme pass. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann schiet op doel. Tappe bokst de bal weg.

76e minuut.
Arhiv is nu in balbezit. Arhiv geeft de bal voor. Ragginger controleert de bal met de borst. Klingelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Klingelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Final Fantasy 0:3

80e minuut.
Dyrek passt de bal zonder na te denken. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een hoge lob. Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rücker de bal. Pahom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger is nu in balbezit. Schaumberger geeft de bal voor. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Final Fantasy 0:4

85e minuut.
Ragginger verovert de bal door een tackle van achteren. Ragginger geeft de bal voor. Schaumberger geeft een lange en hoge pass. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann draait met de bal, schiet en ... Tappe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pahom haalt uit met een fantastische trap. Rücker probeert de bal aan de voet te houden. Arhiv rent richting de bal. Arhiv geeft een hoge lob. Köppel is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 80%, Final Fantasy 20%.
Gusif United - Final Fantasy 0:4