Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
£CHELSEA£ Yellows
zzupdate3 Tactiek GYDCC-3**3^
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Leier kopt de bal weg. Barel rent richting de bal. Rigamonti onderschept slim de pass. Rigamonti geeft de bal voor. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Yellows 1:0

16e minuut.
Szklanka is nu in balbezit. Szklanka passt de bal met de wreef. Grzegorzewski is nu in balbezit. Grzegorzewski geeft een hoge lob. Mitrana probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Padula probeert naar een medespeler te passen. Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Dobosiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Yellows 2:0

24e minuut.
Mavdryk speelt de bal door. Stankiewicz kopt de bal weg. Daar is Lascody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lascody met een snelle inworp. Padula met een sublieme pass. Babiy is nu in balbezit. Babiy geeft een lange en hoge pass. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobosiewicz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babiy neemt de hoekschop. Dobosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitrana rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Yellows 3:0

44e minuut.
Padula verovert de bal door een tackle van achteren. Padula probeert naar een medespeler te passen. Mitrana is nu in balbezit. Klungelig pakt Mitrana de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Yellows 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 33%, Yellows 67%.
£CHELSEA£ - Yellows 4:0

54e minuut.
Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti geeft de bal voor. Mitrana rent richting de bal. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Lascody kopt de bal weg. Padula is nu in balbezit. Padula geeft de bal voor. Babiy is nu in balbezit. Babiy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dobosiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tiereszczenko rent richting de bal. Armada begaat een overtreding. Tiereszczenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tiereszczenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Babiy probeert naar een medespeler te passen. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. Dobosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Yellows 5:0

80e minuut.
Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy passt de bal met de wreef. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Dobosiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Yellows 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 13%, Yellows 87%.
£CHELSEA£ - Yellows 6:0