Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Neiva Yellows
N_43w2 Tactiek GYDCC-3**3^
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 44.9
adequate Schieten average
good Passen solid
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Macgregor geeft een hoge lob. Noblet is nu in balbezit. Kotler begaat een overtreding. Kotler krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Stankiewicz geeft de bal voor. Nimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimny passt de bal zonder na te denken. Barel is nu in balbezit. Barel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano passt de bal zonder na te denken. Noblet bereikt de bal nog maar net als eerste. Noblet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Trung Hinh speelt de bal door. Nimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel probeert naar een medespeler te passen. Biton is nu in balbezit. Biton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kotler geeft de bal voor. Inworp. Sanín met een snelle inworp. Noblet controleert de bal met de borst. Noblet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Neiva 54%, Yellows 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Neiva - Yellows 0:0

64e minuut.
Leier probeert de bal met de borst te controleren. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Leier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leier krijgt een gele kaart. Lozano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lozano neemt zijn aanloop. Dobosiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Noblet rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Nimny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanín speelt de bal door. Noblet bereikt de bal nog maar net als eerste. Noblet geeft een lange en hoge pass. Armada verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sanín rent richting de bal. Sanín probeert naar een medespeler te passen. Kantor speelt de bal door. Lozano is nu in balbezit. Lozano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Davidi kopt de bal weg. Daar is Stankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankiewicz passt de bal zonder na te denken. Barel rent richting de bal. Barel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Macgregor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barel met een snelle inworp. Nimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mojica passt de bal zonder na te denken. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Noblet heeft problemen om de bal te vangen. Noblet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Neiva 60%, Yellows 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Neiva - Yellows 0:0