Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zapylacz Lyn Hassingen
SALto Tactiek justertH
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.6 gemiddelde waardering 49.2
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Abadie is nu in balbezit. Gullsvåg is nu in balbezit. Siciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano haalt uit met een fantastische trap. Hoffman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Lyn Hassingen 1:0

22e minuut.
Siciliano geeft een hoge lob. Ksiądzyna kopt de bal weg. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Siciliano heeft problemen om de bal te vangen. Siciliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Petrin verovert de bal door een tackle van achteren. Mostacchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petrin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oryszko neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zapylacz - Lyn Hassingen 1:1

35e minuut.
Na een snelle pass probeert González Villarreal de bal onder controle te krijgen. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Lyn Hassingen 1:2

36e minuut.
Petrin passt de bal in één keer door. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu passt de bal met de wreef. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 54%, Lyn Hassingen 46%.
KS Zapylacz - Lyn Hassingen 1:2

48e minuut.
Öndertürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano geeft een hoge lob. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zapylacz - Lyn Hassingen 2:2

55e minuut.
Mostacchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie speelt de bal door. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öndertürk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abadie controleert de bal met de borst. Abadie geeft een hoge lob. Ksiądzyna springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Roczyński geeft de bal voor. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bertelsen zijn tegenspeler op de grond. Bertelsen krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Öndertürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mostacchi heeft problemen om de bal te vangen. Mostacchi geeft een hoge lob. Siciliano rent richting de bal. Siciliano schiet op doel. Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 43%, Lyn Hassingen 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zapylacz - Lyn Hassingen 2:2