Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc samb SCEB
bio433 Tactiek 5-3-2D
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 44.5
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Wierszewski met de inworp. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou geeft een lange en hoge pass. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - SCEB 1:0

7e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrapatoso. Correa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dossou met een snel genomen vrije trap. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... Hermano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - SCEB 2:0

11e minuut.
Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski passt de bal in één keer door. da Maria bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
da Maria heeft problemen om de bal te vangen. Doucouré speelt de bal door. Penetrante rent richting de bal. Penetrante draait met de bal, schiet en ... Savaşçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - SCEB 2:1

21e minuut.
Dossou geeft de bal voor. Pinto Salgado rent richting de bal. Dougnalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Youliang passt de bal in één keer door. Penetrante is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ousseynou Mbengue. Ousseynou Mbengue krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dabo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dossou kopt de bal weg. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. Hermano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - SCEB 3:1

30e minuut.
da Maria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Maria passt de bal zonder na te denken. Daar is Walczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soldado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczewski met een sublieme pass. da Maria rent richting de bal. da Maria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dougnalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Dougnalgo passt de bal zonder na te denken. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - SCEB 4:1

37e minuut.
Dossou met een sublieme pass. Carrapatoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - SCEB 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc samb 40%, SCEB 60%.
fc samb - SCEB 5:1

46e minuut.
Mata komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dossou is nu in balbezit. Dossou passt de bal zonder na te denken. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Carrapatoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - SCEB 6:1

53e minuut.
Dossou passt de bal in één keer door. Carrapatoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa haalt uit met een fantastische trap. Hermano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mata kopt de bal weg. Dossou speelt de bal door. Carrapatoso rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dougnalgo onderschept slim de pass. Dougnalgo speelt de bal door. Carrapatoso rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa draait met de bal, schiet en ... Hermano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Amadou Tall komt het veld opgelopen. Sy komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dossou passt de bal met de wreef. Carrapatoso rent richting de bal. Amadou Tall onderschept slim de pass. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Hermano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall passt de bal zonder na te denken. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. Hermano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Sy rent richting de bal. Sy passt de bal in één keer door. Dougnalgo rent richting de bal. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sy geeft een lange en hoge pass. Dougnalgo heeft problemen om de bal te vangen. Dougnalgo speelt de bal door. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Carvalheira onderschept slim de pass. Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang speelt de bal door. Penetrante rent richting de bal. Penetrante draait met de bal, schiet en ... Savaşçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Doucouré speelt de bal door. Dossou is nu in balbezit. Dossou passt de bal in één keer door. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Hermano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc samb 42%, SCEB 58%.
fc samb - SCEB 6:1