Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:27
  • Competitiewedstrijd: Premium League
  • Stadion: SCEB Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 11480
SCEB fc samb
5-3-2D Tactiek bio433
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 54.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Walczewski controleert de bal met de borst. Wierszewski met een sublieme pass. Dossou is nu in balbezit. Dossou geeft een lange en hoge pass. Dougnalgo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hermano trapt de bal weg van het doel. Wierszewski kopt de bal weg. Carvalheira controleert de bal met de borst. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. Hermano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dossou zal de hoekschop nemen. Correa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - fc samb 0:1

6e minuut.
Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa met een sublieme pass. Ousseynou Mbengue rent richting de bal. Penetrante verovert de bal door een tackle van achteren. Penetrante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Savaşçı trapt de bal weg. Ousseynou Mbengue kopt de bal weg. Pinto Salgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo schiet op doel. Hermano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Penetrante geeft de bal voor. Soldado bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Youliang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Penetrante maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dossou rent richting de bal. Dossou speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... Hermano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - fc samb 0:2

19e minuut.
Cabeleira passt de bal zonder na te denken. Penetrante is nu in balbezit. Youliang probeert naar een medespeler te passen. Penetrante rent richting de bal. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dougnalgo onderschept slim de pass. Dougnalgo speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Hermano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - fc samb 0:3

29e minuut.
Wierszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierszewski speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carrapatoso de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - fc samb 0:4

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Savaşçı trapt de bal weg. Dossou kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ousseynou Mbengue passt de bal in één keer door. Dossou rent richting de bal. Dossou passt de bal met de wreef. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 56%, fc samb 44%.
SCEB - fc samb 0:4

46e minuut.
Amadou Tall komt het veld opgelopen. Mata komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cabeleira passt de bal met de wreef. Soldado is nu in balbezit. Soldado geeft een lange en hoge pass. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - fc samb 1:4

54e minuut.
Sagna verovert de bal door een tackle van achteren. Youliang onderschept slim de pass. Youliang met een sublieme pass. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ousseynou Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ousseynou Mbengue raakt geblesseerd tijdens het duel. Ousseynou Mbengue zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Carvalheira de bal. Pinto Salgado is nu in balbezit. Dougnalgo onderschept slim de pass. Dougnalgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Amadou Tall passt de bal met de wreef. Dossou is nu in balbezit. Dossou geeft de bal voor. Amadou Tall heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Penetrante de bal. Ousseynou Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante verovert de bal door een tackle van achteren. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - fc samb 2:4

76e minuut.
Carvalheira rent richting de bal. Pam verovert de bal door een tackle van achteren. Pam speelt de bal door. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. Hermano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - fc samb 2:5

84e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. Pinto Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Hermano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - fc samb 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 47%, fc samb 53%.
SCEB - fc samb 2:6