Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Premium League
  • Stadion: SCEB Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9837
SCEB KS Zapylacz
5-3-2D Tactiek SALto
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen good


17e minuut.
Mostacchi passt de bal zonder na te denken. Abadie heeft problemen om de bal te vangen. Cabeleira begaat een overtreding. Abadie raakt geblesseerd tijdens het duel. Mostacchi met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - KS Zapylacz 0:1

19e minuut.
Pinto Salgado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. González Villarreal geeft een hoge lob. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... Hermano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - KS Zapylacz 0:2

29e minuut.
Mostacchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González Villarreal geeft de bal voor. Siciliano kopt de bal weg. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. Hermano bokst de bal weg.

40e minuut.
Mostacchi passt de bal in één keer door. Siciliano rent richting de bal. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna schiet op doel. Hermano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - KS Zapylacz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 58%, KS Zapylacz 42%.
SCEB - KS Zapylacz 0:3

46e minuut.
Mata komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Siciliano passt de bal met de wreef. González Villarreal is nu in balbezit. González Villarreal passt de bal zonder na te denken. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Soldado rent richting de bal. Soldado passt de bal in één keer door. Walczewski met een sublieme pass. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante draait met de bal, schiet en ... Sucă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk met een sublieme pass. Abadie is nu in balbezit. Abadie geeft een hoge lob. Siciliano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk passt de bal in één keer door. Carvalheira rent richting de bal. Siciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang onderschept slim de pass. Youliang probeert naar een medespeler te passen. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Carvalheira kan de bal niet met de borst controleren. Siciliano probeert naar een medespeler te passen. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - KS Zapylacz 0:4

76e minuut.
Öndertürk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabeleira de bal. Abadie rent richting de bal. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - KS Zapylacz 0:5

83e minuut.
Klungelig pakt Abadie de bal. Cabeleira verovert de bal door een tackle van achteren. Cabeleira speelt de bal door. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Öndertürk passt de bal met de wreef. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano probeert naar een medespeler te passen. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... Hermano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 51%, KS Zapylacz 49%.
SCEB - KS Zapylacz 0:5