Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zapylacz SCEB
SALto Tactiek 5-3-2D
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Youliang passt de bal zonder na te denken. Soldado heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mostacchi. Mostacchi krijgt een gele kaart. Soldado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pinto Salgado is nu in balbezit. Ksiądzyna onderschept slim de pass. Ksiądzyna passt de bal zonder na te denken. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano draait met de bal, schiet en ... Hermano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Soldado rent richting de bal. Abadie verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walczewski. Walczewski krijgt een gele kaart. Abadie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mostacchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Siciliano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carrapatoso geeft een hoge lob. Abadie rent richting de bal. Abadie passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ksiądzyna de bal onder controle te krijgen. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... Hermano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mostacchi rent richting de bal. Mostacchi geeft de bal voor. Carvalheira heeft problemen om de bal te vangen. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Cambraia de bal. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano haalt uit met een fantastische trap. Hermano probeert wanhopig de bal te grijpen. Carrapatoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - SCEB 1:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mostacchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abadie rent richting de bal. Abadie geeft een lange en hoge pass. Siciliano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
da Maria rent richting de bal. da Maria probeert naar een medespeler te passen. Fasola rent richting de bal. Penetrante verovert de bal door een tackle van achteren. Penetrante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zapylacz - SCEB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 52%, SCEB 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zapylacz - SCEB 1:1

46e minuut.
Mata komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Walczewski met een sublieme pass. Daar is Soldado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abadie. Abadie krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Popowicz is nu in balbezit. Popowicz geeft een lange en hoge pass. Abadie met een sublieme pass. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano schiet op doel. Hermano bokst de bal weg.

58e minuut.
Youliang geeft de bal voor. Daar is Roczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penetrante onderschept slim de pass. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - SCEB 1:2

63e minuut.
Siciliano onderschept slim de pass. Siciliano passt de bal in één keer door. Carrapatoso onderschept slim de pass. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie draait met de bal, schiet en ... Hermano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Carvalheira rent richting de bal. Siciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano schiet op doel. Hermano bokst de bal weg.

76e minuut.
Penetrante rent richting de bal. Mata is nu in balbezit. González Villarreal is nu in balbezit. Penetrante verovert de bal door een tackle van achteren. Penetrante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mostacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostacchi speelt de bal door. Carrapatoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Ksiądzyna schiet op doel. Hermano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 50%, SCEB 50%.
KS Zapylacz - SCEB 1:2