Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc samb Lyn Hassingen
bio433 Tactiek justertH
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 51.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


12e minuut.
Sagna geeft een hoge lob. Svítil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo onderschept slim de pass. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... Hoffman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Lyn Hassingen 1:0

21e minuut.
Opriţa rent richting de bal. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap. Diop-Mambety probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savaşçı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pam met de inworp. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Lyn Hassingen 2:0

35e minuut.
Dossou rent richting de bal. Dossou passt de bal met de wreef. Correa rent richting de bal. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel. Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Dougnalgo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drăguloiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oryszko kopt de bal weg. Dicu is nu in balbezit. Dicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Petrin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Høyland komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc samb 53%, Lyn Hassingen 47%.
fc samb - Lyn Hassingen 2:0

62e minuut.
Pam verovert de bal door een tackle van achteren. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo geeft de bal voor. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Lyn Hassingen 3:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Dossou de bal onder controle te krijgen. Wierszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Høyland. Høyland krijgt een gele kaart. Wierszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amadou Tall komt het veld opgelopen. Sy komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Levi onderschept slim de pass. Levi geeft een hoge lob. Ousseynou Mbengue controleert de bal met de borst. Høyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dougnalgo kopt de bal weg. Amadou Tall met een sublieme pass. Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sagna heeft problemen om de bal te vangen. Dicu rent richting de bal. Dicu passt de bal zonder na te denken. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc samb 60%, Lyn Hassingen 40%.
fc samb - Lyn Hassingen 3:0