Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:27
  • Competitiewedstrijd: Premium League
  • Stadion: Lorre Lane
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 13411
Lyn Hassingen fc samb
justertH Tactiek bio433
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 52
solid Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Opriţa raakt geblesseerd tijdens het duel. Svítil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oryszko geeft de bal voor. Opriţa heeft problemen om de bal te vangen. Dicu is nu in balbezit. Dicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - fc samb 1:0

43e minuut.
Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou geeft de bal voor. Dougnalgo kopt de bal weg. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa schiet op doel. Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bertelsen de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dossou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ousseynou Mbengue kopt de bal weg. Daar is Svítil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pam rent richting de bal. Pam geeft de bal voor. Dougnalgo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amadou Tall komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pam zal de hoekschop nemen. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Hoffman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gullsvåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lyn Hassingen - fc samb 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 50%, fc samb 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lyn Hassingen - fc samb 1:1

57e minuut.
Coly geeft een hoge lob. Svítil is nu in balbezit. Svítil geeft een hoge lob. Dicu rent richting de bal. Dicu draait met de bal, schiet en ... Savaşçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Inworp. Doucouré komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 48%, fc samb 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lyn Hassingen - fc samb 1:1