Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:26
  • Competitiewedstrijd: Premium League
  • Stadion: Lorre Lane
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16263
Lyn Hassingen SCEB
justertH Tactiek 5-3-2D
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 44.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Soldado met een snelle inworp. da Maria is nu in balbezit. Petrin onderschept slim de pass. Youliang onderschept slim de pass. Youliang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dicu kopt de bal weg. Carrapatoso heeft problemen om de bal te vangen. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ... Hermano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Svítil rent richting de bal. Svítil met een sublieme pass. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu schiet op doel. Hermano bokst de bal weg.

44e minuut.
Svítil geeft een lange en hoge pass. Dicu rent richting de bal. Carvalheira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carvalheira krijgt een gele kaart. Dicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Soma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dicu krijgt zijn hoofd ertegen. Hermano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 49%, SCEB 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lyn Hassingen - SCEB 0:0

46e minuut.
Mata komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Walczewski passt de bal in één keer door. Levi geeft de bal voor. Cambraia is nu in balbezit. Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cabeleira is nu in balbezit. Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Dicu passt de bal met de wreef. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Hermano bokst de bal weg.

82e minuut.
Inworp. Petrin met de inworp. Youliang met een sublieme pass. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 46%, SCEB 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lyn Hassingen - SCEB 0:0