Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:27
  • Competitiewedstrijd: Premium League
  • Stadion: SCEB Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9265
SCEB Lyn Hassingen
5-3-2D Tactiek justertH
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.2 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Pinto Salgado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrin met de inworp. Soma geeft een hoge lob. Opriţa maakt een snoekduik en kopt de bal. Hermano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cabeleira speelt de bal door. Youliang is nu in balbezit. Youliang passt de bal met de wreef. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Oryszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svítil heeft problemen om de bal te vangen. Svítil speelt de bal door. Opriţa rent richting de bal. Opriţa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 55%, Lyn Hassingen 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCEB - Lyn Hassingen 0:0

46e minuut.
Mata komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Petrin passt de bal met de wreef. Dicu rent richting de bal. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa schiet op doel. Hermano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Gullsvåg rent richting de bal. Gullsvåg geeft een lange en hoge pass. Oryszko is nu in balbezit. Oryszko geeft een lange en hoge pass. Dicu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Opriţa passt de bal in één keer door. Dicu heeft problemen om de bal te vangen. Petrin rent richting de bal. Dicu rent richting de bal. Dicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Levi onderschept slim de pass. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Walczewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 52%, Lyn Hassingen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCEB - Lyn Hassingen 0:0