Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zapylacz fc samb
SALto Tactiek bio433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Dossou passt de bal met de wreef. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski passt de bal met de wreef. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. Sucă bokst de bal weg.

21e minuut.
Abadie onderschept slim de pass. Abadie heeft problemen om de bal te vangen. Abadie speelt de bal door. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna schiet op doel. Savaşçı bokst de bal weg. Abadie rent richting de bal. Sagna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abadie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siciliano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - fc samb 1:0

35e minuut.
Sagna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wierszewski de bal. Wierszewski geeft de bal voor. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... Sucă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Abadie passt de bal zonder na te denken. Sagna onderschept slim de pass. Siciliano rent richting de bal. Siciliano haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - fc samb 2:0

44e minuut.
Diop-Mambety is nu in balbezit. Ksiądzyna onderschept slim de pass. Ksiądzyna heeft problemen om de bal te vangen. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - fc samb 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 47%, fc samb 53%.
KS Zapylacz - fc samb 3:0

58e minuut.
Inworp. Amadou Tall komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Sagna is nu in balbezit. Abadie verovert de bal door een tackle van achteren. Abadie speelt de bal door. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dossou onderschept slim de pass. Dossou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amadou Tall de bal. Amadou Tall schiet op doel. Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - fc samb 3:1

66e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski passt de bal in één keer door. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - fc samb 3:2

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sy komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Papa Diane passt de bal met de wreef. Sy heeft problemen om de bal te vangen. Sy speelt de bal door. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Roczyński onderschept slim de pass. Roczyński geeft de bal voor. Ksiądzyna is nu in balbezit. Siciliano rent richting de bal. Siciliano schiet op doel. Savaşçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mostacchi speelt de bal door. Klungelig pakt Popowicz de bal. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zapylacz - fc samb 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 52%, fc samb 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zapylacz - fc samb 3:3