Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc samb KS Zapylacz
bio433 Tactiek SALto
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Siciliano rent richting de bal. Siciliano passt de bal in één keer door. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna schiet op doel. Savaşçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Öndertürk speelt de bal door. Abadie is nu in balbezit. Abadie met een sublieme pass. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sagna heeft problemen om de bal te vangen. Abadie rent richting de bal. Abadie passt de bal met de wreef. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Diop-Mambety bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk verovert de bal door een tackle van achteren. Öndertürk geeft de bal voor. Ksiądzyna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - KS Zapylacz 0:1

28e minuut.
Öndertürk geeft een hoge lob. Siciliano rent richting de bal. Siciliano passt de bal zonder na te denken. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Siciliano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abadie de bal. Abadie passt de bal zonder na te denken. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı bokst de bal weg.

38e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski passt de bal in één keer door. Dossou probeert naar een medespeler te passen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Klungelig pakt Sagna de bal. Abadie rent richting de bal. Ousseynou Mbengue rent richting de bal. Abadie verovert de bal door een tackle van achteren. Abadie haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Dabo probeert naar een medespeler te passen. Siciliano heeft problemen om de bal te vangen. Coly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coly krijgt een gele kaart. Siciliano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Öndertürk met een snel genomen vrije trap. Ksiądzyna maakt een snoekduik en kopt de bal. Savaşçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc samb 57%, KS Zapylacz 43%.
fc samb - KS Zapylacz 0:1

46e minuut.
Amadou Tall komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ousseynou Mbengue rent richting de bal. Ousseynou Mbengue geeft de bal voor. Mostacchi probeert naar een medespeler te passen. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo onderschept slim de pass. Dougnalgo schiet op doel. Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc samb - KS Zapylacz 1:1

58e minuut.
Amadou Tall passt de bal zonder na te denken. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk speelt de bal door. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abadie stond buitenspel. Sy komt het veld opgelopen. Doucouré komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mostacchi speelt de bal door. Abadie rent richting de bal. Abadie passt de bal zonder na te denken. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie passt de bal met de wreef. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall met een sublieme pass. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - KS Zapylacz 2:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagna met een snelle inworp. Mostacchi met een sublieme pass. Abadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadie haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sagna is nu in balbezit. Abadie onderschept slim de pass. Abadie haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Doucouré met een sublieme pass. Diop-Mambety bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop-Mambety geeft de bal voor. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sy speelt de bal door. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński geeft de bal voor. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc samb 58%, KS Zapylacz 42%.
fc samb - KS Zapylacz 2:1