Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 01:30
  • Competitiewedstrijd: LA PUTI LIGA
  • Stadion: JLGM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4293
JLGM PIMBA`S F. C.
JUL Tactiek THE REVENAT
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Zagal geeft een lange en hoge pass. Mentula speelt de bal door. Arcipreste kopt de bal weg. Klungelig pakt Ros de bal. Ros schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - PIMBA`S F. C. 1:0

7e minuut.
Ochetan passt de bal zonder na te denken. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een lange en hoge pass. Krasucki rent richting de bal. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal verovert de bal door een tackle van achteren. Zagal geeft een lange en hoge pass. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fonseca geeft een hoge lob. Ros is nu in balbezit. Ros passt de bal met de wreef. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncahyo onderschept slim de pass. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros schiet op doel. Dasent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Arcipreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros is nu in balbezit. Daar is Ros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros geeft de bal voor. Kalník maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros onderschept slim de pass. Ros schiet op doel. Dasent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - PIMBA`S F. C. 2:0

45e minuut.
Zagal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorbian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JLGM 52%, PIMBA`S F. C. 48%.
JLGM - PIMBA`S F. C. 2:0

60e minuut.
Klungelig pakt Ros de bal. Ros geeft een lange en hoge pass. Kalník rent richting de bal. Kalník haalt uit met een fantastische trap. Dasent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - PIMBA`S F. C. 3:0

82e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Vargalui onderschept slim de pass. Vargalui geeft een hoge lob. Ros rent richting de bal. Ros draait met de bal, schiet en ... Dasent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - PIMBA`S F. C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JLGM 46%, PIMBA`S F. C. 54%.
JLGM - PIMBA`S F. C. 4:0