Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:30
  • Competitiewedstrijd: LA PUTI LIGA
  • Stadion: gmochy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6478
gmochy www.zion11.com
antidotum Tactiek yedidot2
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
40 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Claasen heeft problemen om de bal te vangen. Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Aveni is nu in balbezit. Aveni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 1:0

3e minuut.
Schiavone speelt de bal door. Widuch met een sublieme pass. Lippai speelt de bal door. Claasen rent richting de bal. Claasen haalt uit met een fantastische trap. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aveni is nu in balbezit. Aveni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 2:0

6e minuut.
Schiavone speelt de bal door. Lippai met een sublieme pass. Aveni rent richting de bal. Aveni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Lippai met een sublieme pass. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Brands met een sublieme pass. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni haalt uit met een fantastische trap. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 3:0

15e minuut.
Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aveni de bal. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Claasen is nu in balbezit. Claasen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Claasen speelt de bal door. Aveni rent richting de bal. Posada begaat een overtreding. Posada krijgt een gele kaart. Aveni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schiavone met een snel genomen vrije trap. Claasen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 4:0

22e minuut.
Brands is nu in balbezit. Brands met een sublieme pass. Lippai is nu in balbezit. Lippai draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 5:0

24e minuut.
Brands passt de bal met de wreef. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai speelt de bal door. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 6:0

26e minuut.
Aveni onderschept slim de pass. Aveni passt de bal met de wreef. Lippai probeert naar een medespeler te passen. Claasen is nu in balbezit. Claasen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 7:0

27e minuut.
Dell`Era bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Era passt de bal met de wreef. Aveni rent richting de bal. Aveni draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Aveni passt de bal zonder na te denken. Lippai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Claasen de bal. Claasen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 8:0

32e minuut.
Schiavone onderschept slim de pass. Schiavone speelt de bal door. Aveni rent richting de bal. Aveni schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 9:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schiavone met een snelle inworp. Brands met een sublieme pass. Aveni is nu in balbezit. Aveni haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 10:0

38e minuut.
Brands rent richting de bal. Brands probeert naar een medespeler te passen. Schiavone met een sublieme pass. Lippai rent richting de bal. Lippai haalt uit met een fantastische trap. Portuondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Brands heeft problemen om de bal te vangen. Brands probeert naar een medespeler te passen. Claasen rent richting de bal. Claasen draait met de bal, schiet en ... Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 11:0

43e minuut.
Schiavone is nu in balbezit. Schiavone passt de bal in één keer door. Lippai speelt de bal door. Claasen rent richting de bal. Claasen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 27%, www.zion11.com 73%.
gmochy - www.zion11.com 11:0

46e minuut.
Aveni onderschept slim de pass. Aveni probeert naar een medespeler te passen. Lippai is nu in balbezit. Claasen rent richting de bal. Claasen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 12:0

49e minuut.
Widuch geeft een hoge lob. Claasen is nu in balbezit. Claasen passt de bal in één keer door. Aveni is nu in balbezit. Aveni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai verovert de bal door een tackle van achteren. Claasen is nu in balbezit. Claasen haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 13:0

52e minuut.
Aveni rent richting de bal. Aveni schiet op doel. Lippai probeert naar een medespeler te passen. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 14:0

57e minuut.
Brands met een snelle inworp. Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Aveni is nu in balbezit. Aveni draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 15:0

64e minuut.
Aveni rent richting de bal. Lippai speelt de bal door. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 16:0

67e minuut.
Posada geeft de bal voor. Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Posada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buculei met de inworp. Brands geeft een hoge lob. Claasen krijgt zijn hoofd ertegen. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 17:0

77e minuut.
Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai met een sublieme pass. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 18:0

79e minuut.
Widuch met de inworp. Schiavone met een sublieme pass. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Schiavone passt de bal in één keer door. Lippai is nu in balbezit. Claasen is nu in balbezit. Claasen haalt uit met een fantastische trap. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 19:0

87e minuut.
Schiavone passt de bal zonder na te denken. Brands is nu in balbezit. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 20:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schiavone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claasen rent richting de bal. Claasen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - www.zion11.com 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 40%, www.zion11.com 60%.
gmochy - www.zion11.com 21:0