Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 01:30
  • Competitiewedstrijd: LA PUTI LIGA
  • Stadion: gmochy Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4396
gmochy PIMBA`S F. C.
antidotum Tactiek THE REVENAT
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Felcon probeert naar een medespeler te passen. Kuncahyo heeft problemen om de bal te vangen. Schiavone is nu in balbezit. Aveni is nu in balbezit. Aveni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Schiavone de bal onder controle te krijgen. Paredes rent richting de bal. Paredes geeft een hoge lob. Leistad rent richting de bal. Leistad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 0:1

10e minuut.
Vanoverschelde rent richting de bal. Leistad is nu in balbezit. Vanoverschelde is nu in balbezit. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad schiet op doel. Kőfaragó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Bah heeft problemen om de bal te vangen. Bah geeft een lange en hoge pass. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Widuch onderschept slim de pass. Widuch met een sublieme pass. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 0:2

18e minuut.
Kuncahyo geeft een hoge lob. Dell`Era bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Era geeft een hoge lob. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone schiet op doel. Dasent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Leistad rent richting de bal. Leistad draait met de bal, schiet en ... Kőfaragó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 0:3

26e minuut.
Brands onderschept slim de pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal met de wreef. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochetan met de inworp. Felcon probeert naar een medespeler te passen. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 0:4

30e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan met een sublieme pass. Felcon rent richting de bal. Felcon geeft een hoge lob. Vanoverschelde springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Turcu rent richting de bal. Leistad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leistad krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Brands geeft een lange en hoge pass. Schiavone controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gökcekuş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ochetan speelt de bal door. Felcon heeft problemen om de bal te vangen. Felcon passt de bal zonder na te denken. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 68%, PIMBA`S F. C. 32%.
gmochy - PIMBA`S F. C. 0:4

48e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buculei de bal. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde schiet op doel. Kőfaragó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 0:5

53e minuut.
Klungelig pakt Widuch de bal. Felcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Felcon passt de bal met de wreef. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kőfaragó trapt de bal weg. Felcon kopt de bal weg. Dell`Era is nu in balbezit. Leistad verovert de bal door een tackle van achteren. Leistad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch geeft een hoge lob. Kuncahyo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aveni rent richting de bal. Aveni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 1:5

66e minuut.
Turcu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paredes kopt de bal weg. Schiavone kan de bal niet met de borst controleren. Schiavone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 2:5

68e minuut.
Bah is nu in balbezit. Bah passt de bal zonder na te denken. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 2:6

72e minuut.
Dasent met een sublieme pass. Ochetan is nu in balbezit. Buculei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buculei krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Felcon onderschept slim de pass. Felcon geeft een hoge lob. Vanoverschelde kopt de bal weg. Klungelig pakt Leistad de bal. Leistad schiet op doel. Kőfaragó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch geeft de bal voor. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde schiet op doel. Kőfaragó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - PIMBA`S F. C. 2:7

79e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een hoge lob. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Felcon passt de bal met de wreef. Cornejo rent richting de bal. Pulower rent richting de bal. Vanoverschelde onderschept slim de pass. Vanoverschelde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 57%, PIMBA`S F. C. 43%.
gmochy - PIMBA`S F. C. 2:7