Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIMBA`S F. C. gmochy
THE REVENAT Tactiek antidotum
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
48.9 gemiddelde waardering 43.3
excellent Schieten solid
very good Passen average
solid Verdedigen good


5e minuut.
Dell`Era geeft een hoge lob. Buitenspel voor Lippai. Goede buitenspelval van de verdediging. Cubillas neemt vlug de vrije trap. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bah probeert de bal met de borst te controleren. Collor begaat een overtreding. Bah raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochetan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leistad maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kőfaragó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Rueck rent richting de bal. Ochetan is nu in balbezit. Rueck rent richting de bal. Rueck draait met de bal, schiet en ... Kőfaragó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Buculei rent richting de bal. Buculei geeft een lange en hoge pass. Kuncahyo rent richting de bal. Słowiok onderschept slim de pass. Słowiok schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - gmochy 0:1

23e minuut.
Lippai onderschept slim de pass. Lippai speelt de bal door. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paredes de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Klungelig pakt Buculei de bal. Rueck is nu in balbezit. Rueck schiet op doel. Kőfaragó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIMBA`S F. C. - gmochy 1:1

27e minuut.
Brands passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bah de bal. Buculei probeert naar een medespeler te passen. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brands probeert naar een medespeler te passen. Collor is nu in balbezit. Collor passt de bal in één keer door. Claasen is nu in balbezit. Claasen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zanev passt de bal met de wreef. Ochetan met een sublieme pass. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Kőfaragó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 43%, gmochy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIMBA`S F. C. - gmochy 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Leistad de bal. Ochetan rent richting de bal. Widuch maakt een afschuwelijke overtreding. Widuch is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ochetan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leistad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dell`Era met een sublieme pass. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen geeft de bal voor. Słowiok is nu in balbezit. Słowiok schiet op doel. Dasent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brands met een snelle inworp. Collor bereikt de bal nog maar net als eerste. Collor schiet op doel. Claasen maakt een snoekduik en kopt de bal. Dasent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Cubillas probeert naar een medespeler te passen. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Bah met een sublieme pass. Leistad rent richting de bal. Leistad haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad draait met de bal, schiet en ... Kőfaragó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Buculei geeft een lange en hoge pass. Bah kopt de bal weg. Turcu heeft problemen om de bal te vangen. Leistad rent richting de bal. Leistad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Klungelig pakt Turcu de bal. Leistad rent richting de bal. Leistad haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - gmochy 2:1

76e minuut.
Zagal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan passt de bal in één keer door. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Zagal kopt de bal weg. Dell`Era heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan met een sublieme pass. Leistad rent richting de bal. Leistad haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rueck is nu in balbezit. Rueck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - gmochy 3:1

85e minuut.
Zanev geeft een hoge lob. Lippai rent richting de bal. Lippai passt de bal in één keer door. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - gmochy 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 40%, gmochy 60%.
PIMBA`S F. C. - gmochy 3:2