Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.zion11.com JLGM
yedidot2 Tactiek JUL
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
40 gemiddelde waardering 44.1
adequate Schieten good
adequate Passen very good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Mystek is nu in balbezit. Weineck probeert naar een medespeler te passen. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:1

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Krasucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mystek rent richting de bal. Mystek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:2

7e minuut.
Ros met een sublieme pass. Mystek met een sublieme pass. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mystek is nu in balbezit. Mystek speelt de bal door. Krasucki rent richting de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ros probeert naar een medespeler te passen. Kalník is nu in balbezit. Kalník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:3

13e minuut.
Ros speelt de bal door. Klungelig pakt Mystek de bal. Mystek met een sublieme pass. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel. Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kalník de bal. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:4

15e minuut.
Posada is nu in balbezit. Posada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ros met de inworp. Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krasucki rent richting de bal. Krasucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Weineck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koretzki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weineck. Weineck krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Arcipreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcipreste passt de bal in één keer door. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:5

20e minuut.
Kalník heeft problemen om de bal te vangen. Ros speelt de bal door. Mystek is nu in balbezit. Mystek haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:6

21e minuut.
Ros met een snelle inworp. Klungelig pakt Arcipreste de bal. Arcipreste passt de bal in één keer door. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki draait met de bal, schiet en ... Portuondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mystek is nu in balbezit. Mystek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ros met de inworp. Arcipreste heeft problemen om de bal te vangen. Arcipreste speelt de bal door. Krasucki rent richting de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalník is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:7

32e minuut.
Ros probeert naar een medespeler te passen. Mystek heeft problemen om de bal te vangen. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki schiet op doel. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:8

38e minuut.
Arcipreste rent richting de bal. Arcipreste passt de bal in één keer door. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:9

45e minuut.
Vargalui speelt de bal door. Klungelig pakt Ros de bal. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 70%, JLGM 30%.
www.zion11.com - JLGM 0:10

48e minuut.
Vega met een snelle inworp. Weineck is nu in balbezit. Weineck met een sublieme pass. Klungelig pakt Ros de bal. Ros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Posada geeft een lange en hoge pass. Koretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcipreste speelt de bal door. Kalník is nu in balbezit. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Arcipreste passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Posada de bal onder controle te krijgen. Mystek probeert naar een medespeler te passen. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ... Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Mystek met een sublieme pass. Posada onderschept slim de pass. Krasucki is nu in balbezit. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:11

62e minuut.
Ros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keloğlu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada is nu in balbezit. Arcipreste is nu in balbezit. Arcipreste draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Portuondo trapt de bal weg van het doel. Piech kopt de bal weg. Klungelig pakt Weineck de bal. Koretzki met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Arcipreste heeft problemen om de bal te vangen. Arcipreste passt de bal in één keer door. Mystek speelt de bal door. Krasucki rent richting de bal. Krasucki draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mystek rent richting de bal. Mystek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Weineck probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu speelt de bal door. Kalník heeft problemen om de bal te vangen. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap. Portuondo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:12

78e minuut.
Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu met een sublieme pass. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:13

81e minuut.
Mystek passt de bal met de wreef. Daar is Keloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalník is nu in balbezit. Kalník schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:14

84e minuut.
Mystek probeert naar een medespeler te passen. Posada onderschept slim de pass. Keloğlu speelt de bal door. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník draait met de bal, schiet en ... Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Posada heeft problemen om de bal te vangen. Weineck rent richting de bal. Weineck passt de bal met de wreef. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:15

88e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu met een sublieme pass. Mystek is nu in balbezit. Mystek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - JLGM 0:16

90e minuut.
Posada onderschept slim de pass. Posada geeft een hoge lob. Inworp. Mystek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weineck probeert naar een medespeler te passen. Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 74%, JLGM 26%.
www.zion11.com - JLGM 0:16