Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIMBA`S F. C. www.zion11.com
THE REVENAT Tactiek yedidot2
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 41.9
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Kuncahyo onderschept slim de pass. Kuncahyo geeft een hoge lob. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Portuondo trapt de bal weg van het doel. Piech heeft problemen om de bal te vangen. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 1:0

5e minuut.
Zagal verovert de bal door een tackle van achteren. Zagal met een sublieme pass. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 2:0

14e minuut.
Bah rent richting de bal. Bah speelt de bal door. Klungelig pakt Rueck de bal. Rueck draait met de bal, schiet en ... Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Cornejo rent richting de bal. Rueck rent richting de bal. Rueck draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 3:0

17e minuut.
Ben Haim passt de bal in één keer door. Ochetan probeert de bal aan de voet te houden. Rueck rent richting de bal. Rueck schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 4:0

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Cornejo de bal onder controle te krijgen. Posada rent richting de bal. Ochetan onderschept slim de pass. Rueck is nu in balbezit. Rueck draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde passt de bal zonder na te denken. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 5:0

28e minuut.
Pruśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan speelt de bal door. Daar is Vanoverschelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanoverschelde schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 6:0

33e minuut.
Bah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah met een sublieme pass. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 7:0

39e minuut.
Zagal met een snelle inworp. Ochetan met een sublieme pass. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rueck onderschept slim de pass. Rueck speelt de bal door. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 29%, www.zion11.com 71%.
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 8:0

46e minuut.
Daar is Zagal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagal probeert naar een medespeler te passen. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 9:0

49e minuut.
Bah met een sublieme pass. Klungelig pakt Rueck de bal. Rueck passt de bal in één keer door. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 10:0

51e minuut.
Ochetan passt de bal in één keer door. Posada onderschept slim de pass. Zagal speelt de bal door. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 11:0

53e minuut.
Bah controleert de bal met de borst. Bah probeert naar een medespeler te passen. Cornejo rent richting de bal. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 12:0

55e minuut.
Ochetan speelt de bal door. Bah is nu in balbezit. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 13:0

59e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Rueck rent richting de bal. Rueck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 14:0

60e minuut.
Zagal met de inworp. Vanoverschelde controleert de bal met de borst. Vanoverschelde probeert naar een medespeler te passen. Cornejo rent richting de bal. Cornejo schiet op doel. Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck passt de bal zonder na te denken. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 15:0

62e minuut.
Koretzki met een sublieme pass. Vanoverschelde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haroni. Haroni krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan passt de bal met de wreef. Rueck rent richting de bal. Rueck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochetan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanoverschelde controleert de bal met de borst. Vanoverschelde schiet op doel. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 16:0

69e minuut.
Ochetan passt de bal zonder na te denken. Bah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah passt de bal zonder na te denken. Rueck is nu in balbezit. Rueck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zagal speelt de bal door. Cornejo is nu in balbezit. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 17:0

75e minuut.
Bah passt de bal met de wreef. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde passt de bal zonder na te denken. Cornejo rent richting de bal. Cornejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 18:0

77e minuut.
Bah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan geeft de bal voor. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 19:0

83e minuut.
Bah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bah met een sublieme pass. Ochetan met een sublieme pass. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ... Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochetan met de inworp. Vanoverschelde kan de bal niet met de borst controleren. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 20:0

88e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Posada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochetan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rueck is nu in balbezit. Rueck haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 19%, www.zion11.com 81%.
PIMBA`S F. C. - www.zion11.com 20:0