Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.zion11.com PIMBA`S F. C.
yedidot2 Tactiek THE REVENAT
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
41.3 gemiddelde waardering 46.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Kuncahyo is nu in balbezit. Kuncahyo geeft een hoge lob. Rueck kopt de bal weg. Leistad is nu in balbezit. Leistad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bah speelt de bal door. Cornejo is nu in balbezit. Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:1

11e minuut.
Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leistad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornejo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bah speelt de bal door. Zagal met een sublieme pass. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:2

17e minuut.
Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel. Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:3

21e minuut.
Kuncahyo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Posada kopt de bal weg. Bah probeert naar een medespeler te passen. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck haalt uit met een fantastische trap. Portuondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ochetan zal de hoekschop nemen. Leistad controleert de bal met de borst. Leistad met een sublieme pass. Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:4

25e minuut.
Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:5

27e minuut.
Leistad met een sublieme pass. Zagal heeft problemen om de bal te vangen. Zagal probeert naar een medespeler te passen. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kuncahyo met de inworp. Bah is nu in balbezit. Bah speelt de bal door. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leistad rent richting de bal. Leistad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Posada speelt de bal door. Bah is nu in balbezit. Bah geeft de bal voor. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kuncahyo neemt vlug de vrije trap. Posada kopt de bal weg. Leistad is nu in balbezit. Leistad haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:6

36e minuut.
Zanev passt de bal in één keer door. Koretzki probeert de bal aan de voet te houden. Zagal speelt de bal door. Rueck rent richting de bal. Rueck schiet op doel. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ochetan met een snelle inworp. Zagal kan de bal niet met de borst controleren. Zagal met een sublieme pass. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rueck is nu in balbezit. Rueck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:7

41e minuut.
Zagal passt de bal met de wreef. Cornejo rent richting de bal. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Portuondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leistad is nu in balbezit. Leistad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 79%, PIMBA`S F. C. 21%.
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:7

50e minuut.
Zanev is nu in balbezit. Zanev geeft een hoge lob. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rueck de bal. Rueck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal passt de bal in één keer door. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:8

61e minuut.
Posada is nu in balbezit. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan passt de bal met de wreef. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad haalt uit met een fantastische trap. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal is nu in balbezit. Cornejo is nu in balbezit. Zagal speelt de bal door. Leistad is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ochetan neemt de hoekschop. Rueck krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bah is nu in balbezit. Bah met een sublieme pass. Leistad rent richting de bal. Leistad haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Portuondo trapt de bal weg. Piech is nu in balbezit. Piech geeft een lange en hoge pass. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rueck rent richting de bal. Rueck passt de bal met de wreef. Leistad is nu in balbezit. Leistad draait met de bal, schiet en ... Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:9

74e minuut.
Kuncahyo neemt vlug de vrije trap. Zagal kopt de bal weg. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leistad rent richting de bal. Leistad schiet op doel. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:10

76e minuut.
Koretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev onderschept slim de pass. Zanev passt de bal zonder na te denken. Rueck is nu in balbezit. Rueck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rueck is nu in balbezit. Rueck passt de bal met de wreef. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kuncahyo passt de bal met de wreef. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad schiet op doel. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:11

80e minuut.
Bah met een sublieme pass. Cornejo heeft problemen om de bal te vangen. Cornejo passt de bal zonder na te denken. Leistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leistad haalt uit met een fantastische trap. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rueck speelt de bal door. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:12

88e minuut.
Ochetan passt de bal in één keer door. Leistad rent richting de bal. Leistad speelt de bal door. Rueck is nu in balbezit. Rueck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 68%, PIMBA`S F. C. 32%.
www.zion11.com - PIMBA`S F. C. 0:13