Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fox Uruca FC LITTLE BRITIAN
433 Tactiek m
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 34.6
good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


23e minuut.
Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashwin verovert de bal door een tackle van achteren. Ashwin probeert naar een medespeler te passen. Schlosser rent richting de bal. Schlosser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stroud heeft problemen om de bal te vangen. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki is nu in balbezit. Walicki draait met de bal, schiet en ... Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - LITTLE BRITIAN 1:0

37e minuut.
Nyitrai rent richting de bal. Nyitrai passt de bal in één keer door. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - LITTLE BRITIAN 2:0

39e minuut.
Valentine speelt de bal door. Batts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minder. Minder krijgt een gele kaart. Batts wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Gibby bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerekes onderschept slim de pass. Churchyard onderschept slim de pass. Gibby rent richting de bal. Gibby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rickard is nu in balbezit. Rickard met een sublieme pass. Daar is Kerekes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James is nu in balbezit. James schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 62%, LITTLE BRITIAN 38%.
Fox Uruca FC - LITTLE BRITIAN 2:0

51e minuut.
Valentine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batts bereikt de bal nog maar net als eerste. Batts met een sublieme pass. Gibby is nu in balbezit. Gibby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Minder met een sublieme pass. Maita rent richting de bal. Maita passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schlosser de bal. Schlosser schiet op doel. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Maita geeft een lange en hoge pass. Schlosser kopt de bal weg. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 50%, LITTLE BRITIAN 50%.
Fox Uruca FC - LITTLE BRITIAN 2:0