Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LITTLE BRITIAN PBsnipers-Wadowice
m Tactiek 2
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 47.1
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Mariátegui probeert naar een medespeler te passen. Gay is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:1

5e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui geeft de bal voor. Maliba is nu in balbezit. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gibby bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Ashwin rent richting de bal. Ashwin geeft een hoge lob. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann schiet op doel. Kupar bokst de bal weg.

17e minuut.
Kasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasu met een sublieme pass. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Johnson geeft de bal voor. Klungelig pakt Hajgato de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:2

21e minuut.
Rickard verovert de bal door een tackle van achteren. Rickard speelt de bal door. Kasu controleert de bal met de borst. Kasu geeft de bal voor. Ashwin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:3

24e minuut.
Johnson met de inworp. Kasu is nu in balbezit. Kasu speelt de bal door. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:4

30e minuut.
Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui passt de bal zonder na te denken. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Valentine de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson speelt de bal door. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap. Kupar bokst de bal weg.

40e minuut.
Ashwin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariátegui met een snelle inworp. Kasu rent richting de bal. Kasu geeft een hoge lob. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Maliba is nu in balbezit. Maliba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gay de bal onder controle te krijgen. Johnson geeft een hoge lob. Hoffmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 71%, PBsnipers-Wadowice 29%.
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:4

47e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Maliba de bal onder controle te krijgen. Kasu rent richting de bal. Kasu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:5

49e minuut.
Ashwin rent richting de bal. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann geeft de bal voor. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Johnson geeft een lange en hoge pass. Kupar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maliba is nu in balbezit. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:6

59e minuut.
Maliba is nu in balbezit. Johnson is nu in balbezit. Johnson speelt de bal door. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Di Nallo kopt de bal weg. Daar is Stroud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliba is nu in balbezit. Maliba schiet op doel. Kupar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stroud geeft een hoge lob. Zavináč rent richting de bal. Zavináč geeft de bal voor. Maliba is nu in balbezit. Maliba haalt uit met een fantastische trap. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mariátegui heeft problemen om de bal te vangen. Mariátegui passt de bal in één keer door. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Kupar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:7

67e minuut.
Hoffmann schiet op doel. Stroud probeert de bal aan de voet te houden. Mariátegui geeft een hoge lob. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rickard onderschept slim de pass. Rickard geeft de bal voor. Johnson speelt de bal door. Maliba is nu in balbezit. Maliba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Krustev kopt de bal weg. Johnson controleert de bal met de borst. Johnson geeft een hoge lob. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal met de wreef. Maliba is nu in balbezit. Maliba draait met de bal, schiet en ... Kupar bokst de bal weg. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:8

77e minuut.
Mariátegui met de inworp. Kasu geeft de bal voor. Daar is Brewer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliba rent richting de bal. Maliba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:9

80e minuut.
Kasu speelt de bal door. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba passt de bal zonder na te denken. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kasu passt de bal in één keer door. Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft de bal voor. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann schiet op doel. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kasu rent richting de bal. Maliba is nu in balbezit. Kasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba rent richting de bal. Maliba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 77%, PBsnipers-Wadowice 23%.
LITTLE BRITIAN - PBsnipers-Wadowice 0:9