Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fox Uruca FC 울산 현대 축구단
433 Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Mena probeert de bal aan de voet te houden. Mies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies met een sublieme pass. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Pätynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies geeft de bal voor. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kerekes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plich met de inworp. Babiłło geeft een lange en hoge pass. Hâmpu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerekes verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Plich neemt de hoekschop. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lutka kan de bal niet met de borst controleren. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:1

14e minuut.
Hâmpu kopt de bal weg. Kerekes probeert de bal met de borst te controleren. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:2

18e minuut.
Mies geeft de bal voor. Kerekes kopt de bal weg. Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:3

20e minuut.
Mena heeft problemen om de bal te vangen. Pätynen onderschept slim de pass. Pätynen geeft een hoge lob. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Ciumak bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Sendon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sendon geeft de bal voor. Hâmpu kopt de bal weg. Lichański is nu in balbezit. Lichański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mies rent richting de bal. Mies probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu schiet op doel. Ciumak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:4

24e minuut.
Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański passt de bal met de wreef. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu schiet op doel. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Walicki de bal onder controle te krijgen. Plich rent richting de bal. Plich passt de bal met de wreef. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:5

29e minuut.
Pirro heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Plich met de inworp. Babiłło geeft de bal voor. Hâmpu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Minder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:6

33e minuut.
Lichański met een sublieme pass. Metidieri rent richting de bal. Metidieri geeft de bal voor. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu schiet op doel. Ciumak speelt de bal door. Mies geeft een lange en hoge pass. Hâmpu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mies verovert de bal door een tackle van achteren. Mies geeft een hoge lob. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu schiet op doel. Ciumak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:7

42e minuut.
Lichański probeert naar een medespeler te passen. Mies rent richting de bal. Mies passt de bal met de wreef. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Mena kopt de bal weg. Plich rent richting de bal. Plich passt de bal in één keer door. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 88%, 울산 현대 축구단 12%.
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:7

46e minuut.
Lichański speelt de bal door. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Hiidlane passt de bal in één keer door. Babiłło is nu in balbezit. Babiłło geeft een hoge lob. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:8

51e minuut.
Basciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basciano geeft een hoge lob. Mies rent richting de bal. Mies geeft een lange en hoge pass. Lichański krijgt zijn hoofd ertegen. Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Mies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mies speelt de bal door. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:9

59e minuut.
Mies geeft een hoge lob. Kerekes kopt de bal weg. Mies met een sublieme pass. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:10

61e minuut.
Pätynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pätynen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pätynen met een snel genomen vrije trap. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu schiet op doel. Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:11

66e minuut.
Hiidlane speelt de bal door. Klungelig pakt Mies de bal. Mies speelt de bal door. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:12

67e minuut.
Schlosser rent richting de bal. Hâmpu onderschept slim de pass. Hâmpu passt de bal zonder na te denken. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Minder kopt de bal weg. Hâmpu kan de bal niet met de borst controleren. Hâmpu geeft een hoge lob. Lichański krijgt zijn hoofd ertegen. Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:13

75e minuut.
Babiłło onderschept slim de pass. Babiłło passt de bal in één keer door. Basciano is nu in balbezit. Mies verovert de bal door een tackle van achteren. Mies schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hâmpu kopt de bal weg. Lichański is nu in balbezit. Lichański passt de bal met de wreef. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ciumak trapt de bal weg. Plich kopt de bal weg. Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hâmpu de bal. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 75%, 울산 현대 축구단 25%.
Fox Uruca FC - 울산 현대 축구단 0:14