Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
울산 현대 축구단 PBsnipers-Wadowice
3-5-2 Tactiek 2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 45
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Benčić is nu in balbezit. Inworp. Benčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasu geeft een lange en hoge pass. Maliba springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zavináč geeft de bal voor. Babiłło kopt de bal weg. Daar is Simoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonucci rent richting de bal. Antonucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Babiłło geeft een hoge lob. Di Nallo probeert de bal met de borst te controleren. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krustev de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Kobayashi de bal. Woś rent richting de bal. Kobayashi begaat een overtreding. Kobayashi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Balcerzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło geeft een lange en hoge pass. Simoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 38%, PBsnipers-Wadowice 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
울산 현대 축구단 - PBsnipers-Wadowice 0:0

46e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. Mercedes geeft een hoge lob. Inworp. Caperozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babiłło geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu schiet op doel. Choban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Nogueira de bal. Nogueira speelt de bal door. Caperozzi speelt de bal door. Antonucci is nu in balbezit. Antonucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kasu geeft een lange en hoge pass. Woś controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hiu-Sing maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caperozzi is nu in balbezit. Caperozzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Hiu-Sing met een harde bal richting middenveld. Di Nallo kopt de bal weg. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 44%, PBsnipers-Wadowice 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
울산 현대 축구단 - PBsnipers-Wadowice 0:0