Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friends League
  • Stadion: W.I. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8258
W.I. LITTLE BRITIAN
Le Dam Tactiek m
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 30.9
very good Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


1e minuut.
Durán passt de bal met de wreef. Stroud is nu in balbezit. Stroud passt de bal in één keer door. Gibby bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibby schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ziegler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Durán speelt de bal door. Verrier rent richting de bal. Verrier geeft een hoge lob. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ... Kupar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 1:0

7e minuut.
Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenem raakt geblesseerd tijdens het duel. Gay onderschept slim de pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nenem neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 2:0

15e minuut.
Pucciani probeert de bal met de borst te controleren. Pucciani met een sublieme pass. Monin heeft problemen om de bal te vangen. Monin haalt uit met een fantastische trap. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 3:0

20e minuut.
de los Ríos speelt de bal door. Verrier heeft problemen om de bal te vangen. Verrier passt de bal zonder na te denken. Nenem is nu in balbezit. Nenem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Durán geeft de bal voor. Nenem kopt de bal weg. Stroud heeft problemen om de bal te vangen. Monin is nu in balbezit. Monin draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rey met een sublieme pass. Monin is nu in balbezit. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem haalt uit met een fantastische trap. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
de los Ríos rent richting de bal. de los Ríos geeft een lange en hoge pass. Nenem kopt de bal weg. Verrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey passt de bal zonder na te denken. Durán speelt de bal door. Monin is nu in balbezit. Monin draait met de bal, schiet en ... Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nenem rent richting de bal. Nenem schiet op doel. De bal raakt de paal. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Olivetto is nu in balbezit. Olivetto geeft de bal voor. Klungelig pakt Gay de bal. Monin is nu in balbezit. Monin draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 30%, LITTLE BRITIAN 70%.
W.I. - LITTLE BRITIAN 3:0

49e minuut.
Hajgato rent richting de bal. de Rooij verovert de bal door een tackle van achteren. de Rooij geeft de bal voor. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin schiet op doel. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nenem is nu in balbezit. Nenem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 4:0

55e minuut.
Vardis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valentine de bal. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey probeert naar een medespeler te passen. Nenem rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
James rent richting de bal. Olivetto verovert de bal door een tackle van achteren. Olivetto passt de bal met de wreef. Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucciani draait met de bal, schiet en ... Kupar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 5:0

60e minuut.
Ashwin geeft een lange en hoge pass. Pucciani probeert naar een medespeler te passen. Nenem heeft problemen om de bal te vangen. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kupar probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Rooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Rooij geeft de bal voor. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verrier rent richting de bal. Verrier geeft de bal voor. Pucciani geeft een lange en hoge pass. Nenem krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Verrier onderschept slim de pass. Verrier met een sublieme pass. Klungelig pakt Nenem de bal. Nenem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 6:0

69e minuut.
Monin rent richting de bal. Durán probeert naar een medespeler te passen. Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucciani geeft een lange en hoge pass. Nenem springt en kopt de bal. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Vardis rent richting de bal. Vardis geeft de bal voor. Nenem rent richting de bal. Nenem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 7:0

77e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal zonder na te denken. Nenem rent richting de bal. Nenem draait met de bal, schiet en ... Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 8:0

78e minuut.
Verrier is nu in balbezit. Verrier geeft een lange en hoge pass. Gay controleert de bal met de borst. Nenem is nu in balbezit. Nenem haalt uit met een fantastische trap. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
de los Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. de los Ríos speelt de bal door. Pucciani speelt de bal door. Klungelig pakt Monin de bal. Monin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 9:0

83e minuut.
Ashwin geeft een lange en hoge pass. Vardis geeft een hoge lob. Verrier probeert de bal aan de voet te houden. Nenem rent richting de bal. Nenem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monin is nu in balbezit. Monin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Kupar de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Verrier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Monin springt en kopt de bal. Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 10:0

90e minuut.
Nenem geeft de bal voor. Pucciani kopt de bal weg. Monin is nu in balbezit. Monin haalt uit met een fantastische trap. Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - LITTLE BRITIAN 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 22%, LITTLE BRITIAN 78%.
W.I. - LITTLE BRITIAN 11:0