Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friends League
  • Stadion: W.I. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4494
W.I. 울산 현대 축구단
Le Dam Tactiek 3-5-2
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 43.2
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cottenet geeft een hoge lob. Nogueira rent richting de bal. Cottenet verovert de bal door een tackle van achteren. Cottenet geeft de bal voor. Morisaki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Lázaro de bal onder controle te krijgen. Pätynen rent richting de bal. Pätynen passt de bal in één keer door. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Daar is Kobayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal in één keer door. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - 울산 현대 축구단 1:0

18e minuut.
de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonucci verovert de bal door een tackle van achteren. Antonucci schiet op doel. Simoiu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

20e minuut.
Klungelig pakt Pascoal de bal. Pascoal passt de bal met de wreef. Lázaro is nu in balbezit. Lázaro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pätynen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - 울산 현대 축구단 2:0

20e minuut.
Antonucci passt de bal in één keer door. Caperozzi probeert naar een medespeler te passen. Brzozewski is nu in balbezit. Morisaki verovert de bal door een tackle van achteren. Morisaki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Balcerzak de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pätynen geeft een lange en hoge pass. Balcerzak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pascoal zal de hoekschop nemen. Nenem krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pascoal passt de bal zonder na te denken. Nenem rent richting de bal. Nenem probeert naar een medespeler te passen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij onderschept slim de pass. de Rooij geeft een hoge lob. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Morisaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro is nu in balbezit. Lázaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nenem rent richting de bal. Nenem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brzozewski de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft de bal voor. Hiu-Sing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lázaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Hiu-Sing maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal geeft een hoge lob. Babiłło controleert de bal met de borst. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 36%, 울산 현대 축구단 64%.
W.I. - 울산 현대 축구단 2:0

49e minuut.
Verrier probeert naar een medespeler te passen. Pascoal rent richting de bal. Pascoal geeft de bal voor. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
de Rooij geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Simoiu de bal onder controle te krijgen. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki verovert de bal door een tackle van achteren. Morisaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Caperozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caperozzi met een sublieme pass. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft de bal voor. Lázaro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
de los Ríos met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft de bal voor. Lázaro springt en kopt de bal. Hiu-Sing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - 울산 현대 축구단 3:0

63e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kobayashi. Fonseca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fonseca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morisaki springt en kopt de bal. Hiu-Sing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Lázaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lázaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Morisaki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hiu-Sing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - 울산 현대 축구단 4:0

68e minuut.
Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal geeft een hoge lob. Daar is Brzozewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morisaki rent richting de bal. Morisaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nogueira onderschept slim de pass. Cottenet verovert de bal door een tackle van achteren. Cottenet geeft een lange en hoge pass. Morisaki rent richting de bal. Morisaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lázaro is nu in balbezit. Lázaro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - 울산 현대 축구단 5:0

82e minuut.
Morisaki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kobayashi de bal. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem geeft de bal voor. Lázaro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - 울산 현대 축구단 6:0

83e minuut.
Caperozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. de los Ríos met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Lázaro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - 울산 현대 축구단 7:0

85e minuut.
Nenem is nu in balbezit. Lázaro rent richting de bal. Pätynen onderschept slim de pass. Nenem onderschept slim de pass. Nenem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal in één keer door. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 26%, 울산 현대 축구단 74%.
W.I. - 울산 현대 축구단 7:0