Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LITTLE BRITIAN vladteam
m Tactiek Sweep
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 42.7
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Arruabarrena passt de bal in één keer door. Kaladirobov rent richting de bal. Kaladirobov met een sublieme pass. Johnѕon rent richting de bal. Johnѕon passt de bal met de wreef. Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gibby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázaro is nu in balbezit. Met opzet legt Gibby zijn tegenspeler op de grond. Gibby krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rickard is nu in balbezit. Lázaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rickard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ashwin met een snel genomen vrije trap. Edurov geeft een hoge lob. Daar is Brewer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pakul geeft de bal voor. Arruabarrena is nu in balbezit. Arruabarrena passt de bal met de wreef. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton haalt uit met een fantastische trap. Kupar bokst de bal weg. Brumpton is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johnѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon geeft de bal voor. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton schiet op doel. Kupar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - vladteam 0:1

25e minuut.
Daar is Valentine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaladirobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kaladirobov is nu in balbezit. Kaladirobov passt de bal zonder na te denken. Brumpton heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Johnѕon speelt de bal door. Kaladirobov is nu in balbezit. Kaladirobov speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gay heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 57%, vladteam 43%.
LITTLE BRITIAN - vladteam 0:1

56e minuut.
Stroud probeert de bal aan de voet te houden. Johnѕon is nu in balbezit. Johnѕon geeft een lange en hoge pass. Daar is Brumpton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumpton haalt uit met een fantastische trap. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Johnѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon passt de bal met de wreef. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Arruabarrena passt de bal zonder na te denken. Johnѕon rent richting de bal. Johnѕon speelt de bal door. Brumpton rent richting de bal. Brumpton schiet op doel. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Arruabarrena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brumpton geeft de bal voor. Ashwin heeft problemen om de bal te vangen. Johnѕon rent richting de bal. Johnѕon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
To`zov geeft een hoge lob. Gay kopt de bal weg. Johnѕon met een sublieme pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Arruabarrena verovert de bal door een tackle van achteren. Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Johnѕon rent richting de bal. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Kupar bokst de bal weg. Gay heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - vladteam 0:2

86e minuut.
Brewer geeft een lange en hoge pass. Arruabarrena probeert de bal met de borst te controleren. Arruabarrena passt de bal zonder na te denken. Brumpton rent richting de bal. Brumpton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - vladteam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 66%, vladteam 34%.
LITTLE BRITIAN - vladteam 0:3